generał Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 tak a propos artyk. to strzelcie te tepa kretynke z gazety w leb, tepa ci*a pierdoli cos bez sensu polecam zrobic artykol z golfiarzami albo innymi pedalami co ludzi na sprzecie z drogi spychaja lub zajezdzaja powodujac niezle ku*estwop.s sorki ale tu nima polskich znakow pozdro a ktore z tych wyrazow sa brzydkie-GITA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 a ktore z tych wyrazow sa brzydkie-GITA :icon_mrgreen: Nie ingerowalam w jego posta:)Widzisz jak on sam ladnie **** powstawial?Bierz z Domella przykład;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Nie ingerowalam w jego posta:)Widzisz jak on sam ladnie **** powstawial?Bierz z Domella przykład;) TAK WIDZĘ ZE NIE INGEROWALAS - ZWLASZCZA W 2 LINIJCE JEGO WYPOWIEDZI...A PRZYKLADU Z NIEGO BRAC NIE BEDE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ...A PRZYKLADU Z NIEGO BRAC NIE BEDE.... a szkoda, taki stary a nie moze sie nauczyc pisac malymi literkami :icon_mrgreen: no, ale jak Ci w robocie ciagle nad lbem wykrzykuja to nie dziwota ze na forum normalnie nie potrafisz... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam.Mam dwa pytania:1. Czy znacie kogoś zajmującego sie w Szczecinie sprowadzaniem motocykli i ile taka impreza może kosztować? 2. Czy gdy kupie Suzke znajdzie sie chętny/chętna na zrobienie paru przelotów za miasto (pewnie do Babigoszczy i powrót )w 2-3 konie (tempo spacerowe na zapoznanie sprzęta).Zawsze w grupie raźniej a i w razie "w" jest ktoś do pomocy :icon_mrgreen: Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam.Mam dwa pytania:1. Czy znacie kogoś zajmującego sie w Szczecinie sprowadzaniem motocykli i ile taka impreza może kosztować? 2. Czy gdy kupie Suzke znajdzie sie chętny/chętna na zrobienie paru przelotów za miasto (pewnie do Babigoszczy i powrót )w 2-3 konie (tempo spacerowe na zapoznanie sprzęta).Zawsze w grupie raźniej a i w razie "w" jest ktoś do pomocy :buttrock: Pozdrawiam ALL Odp1.Ja mogę ci go sciągnać z zagrabanicy.Jestem zaprawiona w bojach :icon_mrgreen: Odp2.A dasz się karnąć? TAK WIDZĘ ZE NIE INGEROWALAS - ZWLASZCZA W 2 LINIJCE JEGO WYPOWIEDZI...A PRZYKLADU Z NIEGO BRAC NIE BEDE.... Kiedy go edytuje jest na dole napisane Gitta edytowała tekst.A w Domella tekscie nic nei ma napisane.I co teraz powiesz madra głowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) a szkoda, taki stary a nie moze sie nauczyc pisac malymi literkami :biggrin: no, ale jak Ci w robocie ciagle nad lbem wykrzykuja to nie dziwota ze na forum normalnie nie potrafisz... :crossy:moze i u mnie krzycza a u ciebie co snobizm w dynke wali,ze sie nie masz juz czym interesowac :icon_mrgreen: ŁAP SIE ZA KONIA I W DROGE A NIE JAK PLOTKARA :banghead: dy go edytuje jest na dole napisane Gitta edytowała tekst.A w Domella tekscie nic nei ma napisane.I co teraz powiesz madra głowo? ROZUMIEM '' P******I'' TO ŁADNE SŁOWO :buttrock: Edytowane 4 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Majkel i MikiTL pięknie się prezentujecie w naszej gryfińskiej gazetce "7 dni Gryfina" siedzicie dumnie na saneczkach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 tepa ci*a pierdoli cos bez sensu WIDZE ZE TRAKTUJESZ NIE WSZYSTKICH JEDNAKOWO-NIELADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 tepa ci*a pierdoli cos bez sensu WIDZE ZE TRAKTUJESZ NIE WSZYSTKICH JEDNAKOWO-NIELADNIE Sorki przeoczyłam ten wyrazik.Juz naprawiłam post Domella.Generał nie szukaj dziury i nie rób z przekorą to bedzie miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Sorki przeoczyłam ten wyrazik.Juz naprawiłam post Domella.Generał nie szukaj dziury i nie rób z przekorą to bedzie miło:) oj BARDZO DZIEKUJE I SZACUNECZEK DLA MALGONI :buttrock: :icon_mrgreen: MY RODZINY MUNDUROWE MUSIMY TRZYMAC SIE RAZEM :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Odp1.Ja mogę ci go sciągnać z zagrabanicy.Jestem zaprawiona w bojach :banghead: Odp2.A dasz się karnąć? Ad 1. Zn jak sciągałaś swojego?Kupiłaś na e-bay i przywoziłaś czy jak? Ad 2.Przecież masz już czym latać :icon_mrgreen: [a tu kiedyś ktoś (nie powiem kto :biggrin: ) mi powiedział,że motocykli sie nie pożycza hehehe ] :buttrock: Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Ostatnio się jakiś pech za mną ciągnie, własnie zalałam mieszkanie :wink: Najlepsze,że szukałam przyczyny w pralce a okazało się,że węża odprowadzającego wodę zapomniałam umieścić w wannie :crossy: Jestem GIT :buttrock: :banghead: :biggrin: Mama mnie zabije :icon_mrgreen: Edytowane 4 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 prosił bym o nie wp*****************************nie się w moje posty i pisownie lejdis end genital men :icon_mrgreen: :buttrock: walnijcie pare kilometrów za mnie bo tu pod prąd jeżdżą debile. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Najlepsze,że szukałam przyczyny w pralce a okazało się,że węża odprowadzającego wodę zapomniałam umieścić w wannie Wow, własnie jestem w domq u ude spac. Nie ma to jak telefon w srodku nocy hihihi, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi