Zula Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 To na ktorej polance budiet ? Moze bym rowerkiem podskoczyl. kurcze nie wiem, ale jakby co to zadzwoń albo wyślij eska to ktoś Ci powie gdzie jestesmy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 To na ktorej polance budiet ? Moze bym rowerkiem podskoczyl. Jak sie domyślam będzie to druga polana po lewej skręcając w lewo na światłach, bardzo duża, można wjechać samochodem/motocyklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ognicho :icon_mrgreen: hmmmm. No to lece :bigrazz: :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ale się porobiło nowych tematów!Widzę że weeekend konkretnie spędzaliście.Jutro tj.środa gdzie chcecie lecieć?Bo ja mam plan podskoczyc do Pasewalk a potem autostradą w stronę Krajnika na super winkielki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ale się porobiło nowych tematów!Widzę że weeekend konkretnie spędzaliście.Jutro tj.środa gdzie chcecie lecieć?Bo ja mam plan podskoczyc do Pasewalk a potem autostradą w stronę Krajnika na super winkielki:) a o której zamierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 panowie i panie w dniu wczorajszym dowiedziałem sie ze jest organizowane W SOBOTE rozpoczecie sezonu w SŁUPSKU przez ODLUDOW-wstep wolny ;) TAK WIEC PROSZE O OPINIE I JAKIE RUCHY CZYNIMY W TYM KIERUNKU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Ale się porobiło nowych tematów!Widzę że weeekend konkretnie spędzaliście.Jutro tj.środa gdzie chcecie lecieć?Bo ja mam plan podskoczyc do Pasewalk a potem autostradą w stronę Krajnika na super winkielki:) GICIA chce jechać na Niemcy a ja z chęcią polecę na Trzebież, więc jakby był ktoś chętny odwiedzić tę miejscowość z nami to zbiórka 12.00 na Wałach i wyjazd bez zbędnego czekania. a za oknem 25C Edytowane 3 Maja 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 panowie i panie w dniu wczorajszym dowiedziałem sie ze jest organizowane W SOBOTE rozpoczecie sezonu w SŁUPSKU przez ODLUDOW-wstep wolny ;) TAK WIEC PROSZE O OPINIE I JAKIE RUCHY CZYNIMY W TYM KIERUNKU? brzmi ciekawie o ile bedzie pogodawiec ja jestem za o ile mi nic nie wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 a o której zamierzasz? Właśnie się zbieramy i chcemy ruszyć koło 11.Jak cos to dzwon.Szachcior jeszcze tam nie byl.Chce jechac bo jeszcze nie mial okazji karnąć się bandziorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 panowie i panie w dniu wczorajszym dowiedziałem sie ze jest organizowane W SOBOTE rozpoczecie sezonu w SŁUPSKU przez ODLUDOW-wstep wolny :crossy: TAK WIEC PROSZE O OPINIE I JAKIE RUCHY CZYNIMY W TYM KIERUNKU? My odpadamy ;) :) ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 w SŁUPSKU A nie można gdzieś bliżej, jak to na jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 jak ktos ma zamiar leciec w stone ploni to niech liczy sie z 3 ustawionymi fotoradarami na odcinku sloneczne-plonia pierwszy juz stoi na wysokisci kijewa, panowlie policjanci piokazali sie juz na Hornetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Halooo czy dziś chceta wypić piwko w Ułańskiej?????A może gdzieś indziej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Halooo czy dziś chceta wypić piwko w Ułańskiej?????A może gdzieś indziej???? jak frekfencja ma być taka jak dziś na wypad to odpadam ;) ale jak coś to Viper już wrócił i kombinujemy gdzie by tu coś wypić :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 panowie i panie w dniu wczorajszym dowiedziałem sie ze jest organizowane W SOBOTE rozpoczecie sezonu w SŁUPSKU przez ODLUDOW-wstep wolny :flesje: TAK WIEC PROSZE O OPINIE I JAKIE RUCHY CZYNIMY W TYM KIERUNKU?Cześć i ja się piszę na ten wyjazd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi