Kraka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3301421.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Trzeba było przyjechać dzisiaj na Woświn :icon_biggrin: A my teraz jedziemy w sobotę na zlot do Gryfina i podejrzewam że większość z Halo szczecin też tam się wybiera. A MY PANIĄ PREZES JUŻ MAMY I JESTEŚMY Z NIEJ ZADOWOLENI spoko, nie mam zamiaru wskakiwac na niczyje miejsce,ale jesli ktos będzie chętny na fajny wypadzik za miasto to niech się zgłasza do mnie albo Vipera :icon_mrgreen: Bo to nasz pomysł, więc dziwne by było kontaktowanie się w tej sprawie z CAŁYM ZARZADEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Trzeba było przyjechać dzisiaj na Woświn :icon_biggrin: A my teraz jedziemy w sobotę na zlot do Gryfina i podejrzewam że większość z Halo szczecin też tam się wybiera. A MY PANIĄ PREZES JUŻ MAMY I JESTEŚMY Z NIEJ ZADOWOLENI spoko, nie mam zamiaru wskakiwac na niczyje miejsce,ale jesli ktos będzie chętny na fajny wypadzik za miasto to niech się zgłasza do mnie albo Vipera :icon_mrgreen: Bo to nasz pomysł, więc dziwne by było kontaktowanie się w tej sprawie z CAŁYM ZARZADEM COŚ SIĘ DZIŚ DZIEJE Z TYM FORUM,PROSZE MODERATORA O WYKASOWANIE TEGO POSTA Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 "Dnia 23.04.2006 roku ok. godziny 10.30 kierujący motocyklem m-ki SuzukiGSX-1300 jadąc ulicą Metalową od strony ul. Białej w kierunku ul. Walczakastracił panowanie nad prowadzonym pojazdem, spadł z motocykla i uderzył wdrzewo znajdujące się na prawym poboczu. W wyniku upadku kierującymotocyklem 41-letni Piotr P. poniósł śmierć na miejscu." www.mleczarz.iscnet.pl/motor1.jpgwww.mleczarz.iscnet.pl/motor2.jpgwww.mleczarz.iscnet.pl/motor3.jpg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Imprezka udana, fajnie było zobaczyć tyle fajnych mordeczek. Gitta gratuluję organizacji :icon_biggrin: PS. Aneczko nie wiedziałam. że taka spoko z ciebie kumpela, pamiętaj o Gryfinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 pytanie! zamierzam zakupić magne 750 :icon_biggrin: (nie super magne) poprosze o opinie i wszelakie informacje:) PS. poprosze was o gg Adriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 "Dnia 23.04.2006 roku ok. godziny 10.30 kierujący motocyklem m-ki SuzukiGSX-1300 jadąc ulicą Metalową od strony ul. Białej w kierunku ul. Walczakastracił panowanie nad prowadzonym pojazdem, spadł z motocykla i uderzył wdrzewo znajdujące się na prawym poboczu. W wyniku upadku kierującymotocyklem 41-letni Piotr P. poniósł śmierć na miejscu."smutne to ale prawdziwe UWAŻAJCIE NA SIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No to wlasnie wrocilismy :icon_biggrin:niestety od Drawska w deszczu i prawie po ciemku, ale takie zakrety odkrylismy za Polczynem ze czacha dymi :icon_mrgreen: 7 kilometrow idealnego asfaltu i slicznych winkli zeby jeszcze stalowe barierki nie straszyly na zewnetrznych... :buttrock:pozdrowienia dla wszystkich od Bandziora, niestety biedak jeszcze 2 tygodnie bedzie rwal 70-cio latki w sanatornum, no ale coz, Kobiety doswiadczone moze czegos sie chlopina nauczy... :flesje: Pozdrawiam kielbasiarzy znad Woswina :buttrock: Majkel sorry, podaj address, przyjade i wyczyszcze :flesje: nawet nie wiedzialem ze takie mam "enduro" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dzieki wszystkim za udany wypad:) Frekwencja dopisala. Bylo naprawde git. Daje linka do paru fotek z wyjazdu: http://www.langusta.prv.pl/prezes/woswin.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Świadkowie bezpośredni mówią, że kierowca motoru próbował wyprzedzić autobusna tzw "jednym kole" i w pewnym momencie go zarzuciło i..............Nieoficjalnie już wiadomo, że prędkość jaką jechał to około 100Km/h naograniczeniu do 40Km/h która w tym miejscu obowiązuje. Mimo to szkodaczłowieka, dobrze tylko, że innym krzywdy nie zrobił. Na oficjalne wynikitrzeba jeszcze poczekać. Pozdrawiam kielbasiarzy znad Woswina :icon_biggrin: ty to do mnie?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) A co Ty Kiełbasa nie chcesz juz intrudera tylko magne? Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ale takie zakrety odkrylismy za Polczynem ze czacha dymi :icon_biggrin: 7 kilometrow idealnego asfaltu i slicznych winkli zeby jeszcze stalowe barierki nie straszyly na zewnetrznych... :icon_mrgreen:Jeśli piszesz o odcinku ze Starego Drawska do Połczyna, to jest to droga używana dawniej jako odcinek specjalny rajdów samochodowych, tzw. 122 zakręty. Fakt, że jest spoko :buttrock: Często tam ćwiczę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Majkel sorry, podaj address, przyjade i wyczyszcze :buttrock: nawet nie wiedzialem ze takie mam "enduro" :buttrock: Juz sobie wyczyscilem endurowcu jeden Ty :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A co Ty Kiełbasa nie chcesz juz intrudera tylko magne? jeden pies i tak na draga chce prerobic :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A ja niedojechalem bo zwyczajnie zaspalem :icon_mrgreen: No coz, obiecuje sie poprawic :buttrock: Jakies pol godzinki temu wrocilem z polatanki. Masakra to malo powiedziane, z Polic wrcalem praktycznie po omacku i w tempie tira wypelnionego weglem :buttrock: Z suchy rzeczy to mam tylko kask :icon_biggrin: PS. Fajna fota Landryna, ja tez chce taka R6 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi