Vizka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 O rany!!! Co się tu dzieje???!!! To pisałam JANiewyspana i zmęczona i zła i przed podróżą i w ogóle, aha i niejadąca na Woświn :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Landryna, nie daj sie! co Ci beda "lachony" w kasze dmuchac...!! :D same by chcialy na tylnej kanapie u takich fajnych chlopakow jak my pojezdzic, tylko sie wstydza zapytac... :crossy: Spokojna Twoja rozczochrana :evil: Nie poddaje się! Zrobiłam pierwszy najtrudniejszy krok, którym było napisać tu do Was, a teraz reszta to pikuś :evil: Landryna, na 100% jadę nad Woświn, także jakby co, to miejsce jest. Cała reszta :buttrock: w Twojej gestii.W sobotę też będę, a co :DhikorPS. Żeby nie było nieporozumień. DR800S to nie ścigacz :evil: dzięki sliczne ale mam już z kim jechać i na Słonko i na Wosmin pradopodobnie również. Dziekuje slicznie za chęci :banghead: Zbychu_ Belzi ---> spoko z Ciebie koleś ViperPl --> dzięki :P Majkel --> ke? pisze się que :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Spokojna Twoja rozczochrana :evil: Nie poddaje się :evil: Zrobiłam pierwszy najtrudniejszy krok, którym było napisać tu do Was, a teraz reszta to pikuś :evil: dzięki sliczne ale mam już z kim jechać i na Słonko i na Wosmin pradopodobnie również. Dziekuje slicznie za chęci :banghead: Zbychu_ Belzi ---> spoko z Ciebie koleś ViperPl --> dzięki :P widzicie matoły ja to dopiero jestem spoko koles :buttrock: Majkel --> ke? pisze się que :evil: majkel ale ty buc jestes jezyków obcych nie znaszspieprzaj dziedu - tyle ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ...i na Wosmin pradopodobnie również. po pierwsze pisze sie WosWin a nie Min :P to po pierwsze... a po drugie: zmusilas Zbycha do pierwszego ludzkiego odruchu na tym forum jaki odnotowalem (ze chcial Cie zabrac :evil: ) a teraz dajesz mu kosza??? zla dziewczyna... :buttrock: :banghead: rano bylo 6stopni a teraz 15 :evil: pogoda nam wariuje :evil: kto ma dzisiaj zamiar powariowac razem z nią? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 po pierwsze pisze sie WosWin a nie Min :evil: to po pierwsze... Ajron Menie :P a co to za róznica, każdy i tak wie o co chodzi:-) a po drugie: zmusilas Zbycha do pierwszego ludzkiego odruchu na tym forum jaki odnotowalem (ze chcial Cie zabrac :evil: ) a teraz dajesz mu kosza??? zla dziewczyna... :evil: :banghead: no widzisz jak nie było nikogo to nie było, a teraz mam w czym wybierać:-) Ale tak serio wiesz, że kocham "wiartareczki" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a po drugie: zmusilas Zbycha do pierwszego ludzkiego odruchu na tym forum jaki odnotowalem (ze chcial Cie zabrac :P ) a teraz dajesz mu kosza??? zla dziewczyna... :evil: :banghead: ty no nie pisz mi tak bo jeszcze zrozumie i sie zamkne w sobie jakby co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ty no nie pisz mi tak bo jeszcze zrozumie i sie zamkne w sobie jakby co!! No co Ty Zbychu wyluzuj gaduło, bo z kim ja będę rozmawiać?? Nikt nie nadaży za moim tempem :banghead: :P :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No co Ty Zbychu wyluzuj gaduło, bo z kim ja będę rozmawiać?? Nikt nie nadaży za moim tempem :banghead: :P :evil: boze ty to potrafisz:) do dzisiaj jeszcze zbieram mysli:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 boze ty to potrafisz:) do dzisiaj jeszcze zbieram mysli:> ha ha ha, nie przesadzaj, w 15 minut opowiedziałam cały swój zyciorys, no ale nie przesadzaj :banghead: :P :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 po pierwsze pisze sie WosWin a nie Min :banghead:Walkie a może ona jedzie w zupełnie inne miejsce niż nasza banda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zbychu Parówko jedna !!! Przyjedż czasami na Waly Chrobrego i pogadaj z ludziami a nie chowasz się za monitorem. " Liga rządząca "nie przyjeżdża bo nie umi jeżdzić na motórze ale Ty Ptysiu wpadaj to pogadamy ,obgadamy , będzie wesoło O przepraszam! Gitta umi he he!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Walkie a może ona jedzie w zupełnie inne miejsce niż nasza banda!!! Ha ha dobre, to tylko zwykłe omylne wstawianie liter, lepsze to niż....Hikor no "s" to only soprt :Pbo tu to już ciężko rozszyfrować :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zbychu Parówko jedna !!! Przyjedż czasami na Waly Chrobrego i pogadaj z ludziami a nie chowasz się za monitorem. " Liga rządząca "nie przyjeżdża bo nie umi jeżdzić na motórze ale Ty Ptysiu wpadaj to pogadamy ,obgadamy , będzie wesoło O przepraszam! Gitta umi he he!! :banghead: ty ja mam taki brzydki motór, że ze wstydu aż mi farba w garażu na drzwiach spłowiała:) i zieci we mnie kamieniami rzucaja jak jezdze!stare k...y klną jak jade!! chyba cos nei tak ze mną i moim brzydalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 " Liga rządząca "nie przyjeżdża bo nie umi jeżdzić na motórze Pavulon co Cię tak to "uwiera"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi