Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

p.s-->dla uspokojenia-->nie szukam męża :wink: :cool: :crossy:

uff... to teraz juz jestesmy spokojni... :wink: :lalag:

oprocz kasku zalatw sobie przynajmniej pas nerkowy, bo butki juz widzialem ze fachowo sobie wycielas :clap:

Batman mowil cos wczoraj ze ma Ske w garazu, zagadaj moze Ci pozyczy, skupisz sie na jezdzie a nie na opanowywaniu garnka na glowie :banghead:

Pozdrawiam :banghead:

uff... to teraz juz jestesmy spokojni... :evil: :wink:

oprocz kasku zalatw sobie przynajmniej pas nerkowy, bo butki juz widzialem ze fachowo sobie wycielas :clap:

Batman mowil cos wczoraj ze ma Ske w garazu, zagadaj moze Ci pozyczy, skupisz sie na jezdzie a nie na opanowywaniu garnka na glowie :banghead:

Pozdrawiam :banghead:

ha ha ha, a czułes się niespokojny?? :crossy:

co do butków, to faktycznie pomysł miałam idealny :wink:

a garnek to mi wczoraj na oczy spadał :cool: Oki zapytam Batmana, ale wtedy jak będę miała pewność, że jadę, bo jak nie jade do po cóz mi kask i pas, jak nikt mnie nie chce zabierać, choć jak wczoraj zwróciłam uwage dużo osób jeździ singel!! A siostra wczoraj nerwicy dostała, i Ninja już chyba raczej nie posmigam z Wami :lalag:

ha ha ha, a czułes się niespokojny?? :cool:

no troszeczke... :clap:

A siostra wczoraj nerwicy dostała, i Ninja już chyba raczej nie posmigam z Wami :crossy:

jakas przewrazliwiona... w koncu: "co w rodzinie to nie zginie...!" :wink:

no troszeczke... :wink:

no tak przeciez ktos taki "fajny, seksowny i skromny" to nie może się zapewne odgonić od wielbicielek, stąd zapewne Twoje obawy :cool: :crossy: ha ha ha

moge Cie uspokoić, nie jesteś w moim typie :clap: :banghead: :banghead: ha ha ha

jakas przewrazliwiona... w koncu: "co w rodzinie to nie zginie...!" :wink:

no ona na to tak nie patrzy, ma zupełnie inne fazy-->może uzasadnione :lalag: ha ha--> żarcik

Edytowane przez landryna

no tak przeciez ktos taki "fajny, seksowny i skromny" to nie może się zapewne odgonić od wielbicielek, stąd zapewne Twoje obawy :wink: :cool: ha ha ha

moge Cie uspokoić, nie jesteś w moim typie :crossy: :clap: :banghead: ha ha ha

no to teraz mnie zalamalas... ja tu sie preze i wyginam, a Ty nic... :banghead: :lalag:

a siostrze powiedz zeby mniej cracku jarala to i faza bedzie lagodniejsza :wink:

no to teraz mnie zalamalas... ja tu sie preze i wyginam, a Ty nic... :banghead: :lalag:

jakoś nie zauwazyłam :cool: jakbym była Twoja dziewczyna to dostał byś niezłe manto za takie pościki :crossy: mam nadzieję, że mi się od niej nie oberwie :clap:

a siostrze powiedz zeby mniej cracku jarala to i faza bedzie lagodniejsza :wink:

siostra to bizneswomen, ma inny swiat :banghead:

A z tych naszych postów to niebawem seria romansideł Harlequin zostanie wydana :wink: ha ha ha ha

Edytowane przez landryna

słuchajcie, szukam tego Woświna na mapie w necie i nie moge zlokalizować

coś większego tam obok jest ? zeby odnalezc to na mapie

Jedziesz z Chociwla w stronę Węgorzyna, pare km przed skrecasz na Trzebawie . Jeziorko spore ,trudno je przegapić.

Pozdro!

Bandzior jest w Ośrodku GRYF,

Osierodka nie sposob przegapic, bylem, sterroryzowalem i pojechalem. A Bandzior sobie radzi, rehabilitacja przebiega a moze raczej przeplywa pomyslnie :wink: :cool: :crossy: .

Moj konik stojacy przed osierodkiem zrobil niezle zamieszanie wsrod seniorow, myslalem ze bede musial zareagowac ja gosc z reklamy Suzuki " Get off my bike!!!!"

Pzdr!!!