Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 p.s-->dla uspokojenia-->nie szukam męża :wink: :cool: :crossy: uff... to teraz juz jestesmy spokojni... :wink: :lalag: oprocz kasku zalatw sobie przynajmniej pas nerkowy, bo butki juz widzialem ze fachowo sobie wycielas :clap: Batman mowil cos wczoraj ze ma Ske w garazu, zagadaj moze Ci pozyczy, skupisz sie na jezdzie a nie na opanowywaniu garnka na glowie :banghead: Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 uff... to teraz juz jestesmy spokojni... :evil: :wink: oprocz kasku zalatw sobie przynajmniej pas nerkowy, bo butki juz widzialem ze fachowo sobie wycielas :clap: Batman mowil cos wczoraj ze ma Ske w garazu, zagadaj moze Ci pozyczy, skupisz sie na jezdzie a nie na opanowywaniu garnka na glowie :banghead: Pozdrawiam :banghead: ha ha ha, a czułes się niespokojny?? :crossy: co do butków, to faktycznie pomysł miałam idealny :wink: a garnek to mi wczoraj na oczy spadał :cool: Oki zapytam Batmana, ale wtedy jak będę miała pewność, że jadę, bo jak nie jade do po cóz mi kask i pas, jak nikt mnie nie chce zabierać, choć jak wczoraj zwróciłam uwage dużo osób jeździ singel!! A siostra wczoraj nerwicy dostała, i Ninja już chyba raczej nie posmigam z Wami :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 SIEMANKO LUDKI!!! JEŻELI CHODZI O WYPAD DO MOJEGO BRATA BANDZIORA TO MY Z DIZELKIEM BARDZO CHĘTNIE POLECIMY. ***taaaaaaaaaak????:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ha ha ha, a czułes się niespokojny?? :cool: no troszeczke... :clap: A siostra wczoraj nerwicy dostała, i Ninja już chyba raczej nie posmigam z Wami :crossy: jakas przewrazliwiona... w koncu: "co w rodzinie to nie zginie...!" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) no troszeczke... :wink: no tak przeciez ktos taki "fajny, seksowny i skromny" to nie może się zapewne odgonić od wielbicielek, stąd zapewne Twoje obawy :cool: :crossy: ha ha hamoge Cie uspokoić, nie jesteś w moim typie :clap: :banghead: :banghead: ha ha ha jakas przewrazliwiona... w koncu: "co w rodzinie to nie zginie...!" :wink: no ona na to tak nie patrzy, ma zupełnie inne fazy-->może uzasadnione :lalag: ha ha--> żarcik Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no tak przeciez ktos taki "fajny, seksowny i skromny" to nie może się zapewne odgonić od wielbicielek, stąd zapewne Twoje obawy :wink: :cool: ha ha hamoge Cie uspokoić, nie jesteś w moim typie :crossy: :clap: :banghead: ha ha ha no to teraz mnie zalamalas... ja tu sie preze i wyginam, a Ty nic... :banghead: :lalag: a siostrze powiedz zeby mniej cracku jarala to i faza bedzie lagodniejsza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 słuchajcie, szukam tego Woświna na mapie w necie i nie moge zlokalizowaćcoś większego tam obok jest ? :wink: zeby odnalezc to na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 woswin to jeziorko niedaleko chociwla. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) no to teraz mnie zalamalas... ja tu sie preze i wyginam, a Ty nic... :banghead: :lalag:jakoś nie zauwazyłam :cool: jakbym była Twoja dziewczyna to dostał byś niezłe manto za takie pościki :crossy: mam nadzieję, że mi się od niej nie oberwie :clap: a siostrze powiedz zeby mniej cracku jarala to i faza bedzie lagodniejsza :wink:siostra to bizneswomen, ma inny swiat :banghead: A z tych naszych postów to niebawem seria romansideł Harlequin zostanie wydana :wink: ha ha ha ha Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 słuchajcie, szukam tego Woświna na mapie w necie i nie moge zlokalizowaćcoś większego tam obok jest ? zeby odnalezc to na mapieJedziesz z Chociwla w stronę Węgorzyna, pare km przed skrecasz na Trzebawie . Jeziorko spore ,trudno je przegapić. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 słuchajcie, szukam tego Woświna na mapie w necie i nie moge zlokalizowaćcoś większego tam obok jest ? :wink: zeby odnalezc to na mapieTu masz stare dane ale mapka jak najbardziej aktualnahttp://pl4kat.webpark.pl/ognisko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 oki dokito juz wiem gdzie todzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dobry pomysl... :wink: tylko kto Cie bedzie holowal...? :cool:O mnie się nie martw mnie ma jak coś kto holować. Bandzior jest w Ośrodku GRYF, napisał "...jadąc od strony Szczecina/Drawska to pierwsze budynki w Połczynie po lewej stronie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No Żana dzisiaj udowodniłaś że nawet Mz-te można na koło postawić........Generał de palpitator sercowy :wink: Chłopak o takim sercu będzie żył bo ma dla kogo....Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Bandzior jest w Ośrodku GRYF, Osierodka nie sposob przegapic, bylem, sterroryzowalem i pojechalem. A Bandzior sobie radzi, rehabilitacja przebiega a moze raczej przeplywa pomyslnie :wink: :cool: :crossy: .Moj konik stojacy przed osierodkiem zrobil niezle zamieszanie wsrod seniorow, myslalem ze bede musial zareagowac ja gosc z reklamy Suzuki " Get off my bike!!!!"Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi