SzymonKa Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Do wszystkich.Spod Wałów do zjazdu ze Słonka będzie nas policja eskortować.Prosze sie nie stresować jeśli zobaczycie ich na miejscu startu.To dla bezpieczeństwa i przejazdu całej kolumny przez switla. A tak w ogóle to z jaką predkością zamierza ta kolumna jechać do celu? Zastanawiam sie czy niedoświadczony kierowca nadąży bezpiecznie za wami. Zwlaszcza że mój plecaczek przykleił się do tylniej części kanapy i nie mam szans na samotne podróże :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to z jaką predkością zamierza ta kolumna jechać do celu? Zastanawiam sie czy niedoświadczony kierowca nadąży bezpiecznie za wami. Zwlaszcza że mój plecaczek przykleił się do tylniej części kanapy i nie mam szans na samotne podróże :icon_mrgreen: jak fajny to moge Ci go z garba zciagnac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No i od razu widać że Gitta powróciła na drogę. Od wczoraj zajebista pogodynka...... Banan na ustachOby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) no i je też się piszę na niedzielny wypadddddd :icon_mrgreen: dobrze że Gitta z nami jedzie bo pogoda będzie murowana :wink: Trzymcie się Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 nio tak, pogoda superowo dopisuje, ale nikt się chyba już nie "zlituje" nad koleżanką i jako plecaczka jej nie weźmie by posmigać:crossy: pozostanie mi popatrzeć przez okno, ulice mam ruchliwą,pewnie ktos choc przejedzie :wink: p.s. -->ściągnęłam sobie extra dzwoneczek z www.jamba.pl---->polecam dla tych co wolą "słyszeć" a nie koniecznie "widzieć" :icon_mrgreen: szerokiej drogi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ale macie fajnie!!! Tak bym chciala z Wami pojechać na ten Woświn... :icon_mrgreen: Ale cóż, następnym razem... Liczę na obszerną relację foto i video reporterską :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no dobra to kto goni nad morze? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no dobra to kto goni nad morze? :flesje: ja z miła chęcią :icon_mrgreen: ale kto mnie zabierze :wink: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 szerokiej drogi :wink: Sorry landryna ale sama wiesz jaka to meczarnia na moim moto... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Sorry landryna ale sama wiesz jaka to meczarnia na moim moto... :icon_mrgreen: dla Ciebie napewno, dla mnie nie :flesje: , ale spoko to Tobie ma być wygodnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 dla Ciebie napewno, dla mnie nie :flesje: , ale spoko to Tobie ma być wygodnie :wink: no, jak sie lezy na takim fajnym, sexownym i skromnym :crossy: kierowcy jak ja, to nie moze byc nie fajnie :smile: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no, jak sie lezy na takim fajnym, sexownym i skromnym :smile: kierowcy jak ja, to nie moze byc nie fajnie :cool: :icon_mrgreen: na brak samokrytyki widze nie narzekamy :wink: :flesje: :crossy: , przeciez wiesz, że ja nie patrze tylko słucham :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to z jaką predkością zamierza ta kolumna jechać do celu?:wink:tak spokojnie cos koło 200 takze light spacerkiem do celu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Elloł No ja chyba nie pojade na Woświn z wami :icon_mrgreen: :wink: :flesje: Dziś zobaczyłem że kończy mi sie za 3 dni OC w aucie no i kaplica pare setek do wydania :crossy: :smile: :smile: :cool: fundusze i tak ciękie więc sobie będe chyba musiał odpuścić. Szacun Kopernik Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 dla Ciebie napewno, dla mnie nie :flesje: , ale spoko to Tobie ma być wygodnie :wink: no, jak sie lezy na takim fajnym, sexownym i skromnym :smile: kierowcy jak ja, to nie moze byc nie fajnie :smile: :icon_mrgreen: Prosze Państwa takie wynurzenia to na priv a nie tu demoralizować całą brać Do Landryny jak chcesz jechać nad Woświn to skontaktuj sie z zarządem a sprawa sama się załatwi A ja jutro jadę w delegację do Świnoujścia i Międzyzdrojów - MOTÓREM :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi