Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Rowniez mam obawy co do pogody,ale jestem dobrej mysli ze jednak bedzie super pogodynka:)Najwazniejsze ze za nami juz zima:DDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Rowniez mam obawy co do pogody,ale jestem dobrej mysli ze jednak bedzie super pogodynka:)Najwazniejsze ze za nami juz zima:DDDDDSiema wyslalem ci fotki z Gryfina,no szkoda ze Ciebie nie było bo byla nie zla zabawa,zreszta zobaczysz moje zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Gitta i co zajączku umówiłaś się ze mną w Gryfinie i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Mam mase fotek z Gryfina :-) Przywiozę CD do Lubieszyna i kto będzie chciał to se kopię zrobi.... Pytanko - na którą mamy się zlecieć? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Gitta i co zajączku umówiłaś się ze mną w Gryfinie i co??? JA???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Zlot w Lubieszynie odwołany, a miało być tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Kurde a ja się tak na to nastwiłam:((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Uuuuuuuuuuuuu..... A my tu juz w tyle luda się umówiliśmy ;) Szkoda. A to pewna informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Noo nie powiem żebym się dobrze nie bawił... choć mogło być jeszcze lepiej... Cieszę się że poznałem kilka osób z którymi w sumie się gdzieś tam na necie pisze.PS. Szkoda lubieszyna, ale i tak chyba bym nie przyjechał bo mnie właśńie gorączka złapała i się lecze.. buuu... to przez ten zlot.. przesadziłem trochu ;):) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 PS. Witam Cię Carioka na forum... Pamiętam Cie ze zlociku w Gryfinie hehe ;):) :P ... Świetna maszynka, bardzo mi sie podobała, mimo że ganiam plastikami. Dobra nic więcej nie mówię, żeby nie było że cukier rozsypuję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Carioka Smoka kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Carioka Smoka kupiłaś???No coś Ty Gita, czy Cerata by mi sprzedał swoje cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Przypuszcam ze swojego skarba by nie póścił w świat a fajny jest tego potworek choc na swojego nie narzekam.Na bank impreza na Grzepnicy odwolana?A czemu?Z powodu pogody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Dokładnie tak jak mówisz, pogoda jest przyczyną tego zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 zlot napewno jest w golczewie za tydzien,organizuje Domel de roker tez bedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi