Sylwia Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dziś nie będzie mnie w Ułańskiej :) już żałuję, ale na siatkówkę jutro piszę się :lol: Pozdrawiam Szystkich :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dziś nie będzie mnie w Ułańskiej już żałuję, ale na siatkówkę jutro piszę się Pozdrawiam Szystkich Mnie również nie będzie.Ani w Ułanskiej ani na siatkówie.Kręgosłupik odmówił posłuszeństwa i musi odleżeć/wygrzać się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Mnie również nie będzie.Ani w Ułanskiej ani na siatkówie.Kręgosłupik odmówił posłuszeństwa i musi odleżeć/wygrzać się. SZKODA, ALE OKŁADY Z PIERSI SZACHCIORA Z PEWNOŚCIĄ POMOGĄ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ale mi apetytu na małą przejażdżkę narobiliście. Nie m co, trzeba będzie się w weekend na cebulkę przystroić i chociaz godzinkę polatać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Kręgosłupik odmówił posłuszeństwa i musi odleżeć/wygrzać się. A co u Ciebie Giciorku (Gitta+Szachcior= Giciorka :) ) tak krucho z konycją,kości się chyba zastały po takiej długiej zimie ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 co powiecie zeby na otwarcie sezonu pojechac do jakichs dzieciaków??dom dziecka lub jakiś osrodek opiekuńczy!! JA PS:w sobote od rana głośna rura bedzie terroryzowała miasto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja jestem za ale niestety nie dotrzymam wam kroku:( Pozdrawiam ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 HaloDziś do Ułańskiej wziąć ze sobą "reklamówki" lub siatkiBędę rozdawać KOSZULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 HaloDziś do Ułańskiej wziąć ze sobą "reklamówki" lub siatkiBędę rozdawać KOSZULKI ja tez dostane?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 co powiecie zeby na otwarcie sezonu pojechac do jakichs dzieciaków?? dom dziecka lub jakiś osrodek opiekuńczy!! W WOLINIE JEST OŚRODEK W KTÓRYM ROBI MOJA KOBIETKA, DALEKO NIE JEST A I TRASA PRZYJEMNA, JAK MYSLICIE :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W WOLINIE JEST OŚRODEK W KTÓRYM ROBI MOJA KOBIETKA, DALEKO NIE JEST A I TRASA PRZYJEMNA, JAK MYSLICIE Ja mam 20 km i jak dla mnie gites POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W WOLINIE JEST OŚRODEK W KTÓRYM ROBI MOJA KOBIETKA, DALEKO NIE JEST A I TRASA PRZYJEMNA, JAK MYSLICIE Ja mam 20 km i jak dla mnie gites POZDRO ;) SzacunJak dostane kapcia którego kupiłem i po prostu czekam jak mi przyślą to też się mogę dopisać do listy. Pozdro Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 SENKJU ZA WSPARCIE PANOWIE ;) :) :) POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 SENKJU ZA WSPARCIE PANOWIE ;) :) :) POZDROWIONKA dzieki za poparcie ;) a czy całe haloszczecin mogło by sie wypowiedziec?? bo zamiast siedziec pcpiwo w bistro lub kłócić sie mozna by zrzucic sie na cukierki i jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W WOLINIE JEST OŚRODEK W KTÓRYM ROBI MOJA KOBIETKA, DALEKO NIE JEST A I TRASA PRZYJEMNA, JAK MYSLICIE Ale ja nie będę miała motocykla na chodzie w tym tygodniu i na weekend ;) :P :evil: Chyba że mówicie o odleglejszych nieco datach to a i owszem i ja się piszę ;) :) :) bo to dobry pomysł jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi