si3wca Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 AAAAhhhhh długo czekałem by w końcu to napisać!!! Nigdy jeszcze tak sie nie cieszyłem idąc do domu i wymijając niezliczona ilość psich gówien. A uroczy widok śmieci które zostały przykryte śniegiem jeszcze w listopadzie napawała mnie szczera radością. Cudowny stukot dobijanych resorów w aucie- nie ma juz białego paskudztwa której uszczelniało nasze drogi. Te zimowe "prezenty" sa zwaistunem tylko jednego ....wiosna, juz niedługo :D))I pamietajcie pojawiające sie psie fekalia sa pierwszym objawem zbliżającej sie wiosny ( nie jakieś tam przebiśniegi ) P.S. to co niedlugo robi jakis wypad - rozpoczynajacy sezon :)P.S. tutaj macie cos co podkresla dzisiejszy klimat http://sielicki.ps.pl/Siewca/Wiosenna_pies...esn_radosci.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 P.S. tutaj macie cos co podkresla dzisiejszy klimathttp://sielicki.ps.pl/Siewca/Wiosenna_piesn_radosci.mp3dobra pioseneczkadzisiaj widziałem że żurawie przyleciały mam nadzieje że się nie pomyliłybo będe robił tak :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witajcie, zrobiłem to :lol: ( pewnie tak jak wiekszośc z was) pośmigałem troszke dzisiaj po naszych dziurawych jak ser ulicach cuuuddoooownieee sie czuje 20 km a jak radocha :D pozdrawiam ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień :) motorek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witajcie Wszyscy :D Pewnie dzisaj pośmigaliście ,bo taaka pogoda. Odnosnie stronki to jest super jestem pod wrażeniem hmmm również mojej fotki heheh Moze uda mi sie wyciągnąć Bandziora na środowe spotkanko bo ostatnio nieco sie zasiedzielismy w domku i pora wyruszyc i rozruszac kości :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Cześć Wszystkim To co śmigamy jutro. Dziś podładowałam akumulator to może na jutro Gita zamówisz ładną pogodę i powozimy się nieco??? Co wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ??? Co wy na to ????a ja na to ze 2 godziny dzis walczyłem za swoja SUZI i dalej sprzegło nie puszcza,krew mnie zalewa we wtorek walcze dalej :twisted: ,zadna baba(suzi) mi nie popsuje zabawy,predzej ja zmienie LAFIRYNDE jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 a ja na to ze 2 godziny dzis walczyłem za swoja SUZI i dalej sprzegło nie puszcza' date='krew mnie zalewa we wtorek walcze dalej ,zadna baba(suzi) mi nie popsuje zabawy,predzej ja zmienie LAFIRYNDE jedna[/quote']wow........ ale pojechałeś po niej z tej strony to Cię nie znałam 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 To co śmigamy jutro. Dziś podładowałam akumulator Ja bynajmniej jak najbardziej sie pisze na polatanke. Rowniez dzis podladowalem aku z tym ze na drodze do gryfina, wraz z Hiszpanem i Kraką zaliczylismy nawet pierwszą kontrole drogowa w tym sezonie. Pan na niebiesko ubrany byl BARDZO MIŁY :D :) ;) wiec chyba przez caly sezon beda tacy mili.Do zobaczyska jutro, na pasie zapewne!!!!!PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Do zobaczyska jutro' date=' na pasie zapewne!!!!! [/quote']Cześć Konrado mówisz na pasie hmmm... a to jest konkretna godzina tych że spotkań,sorry że tak wnikam ale nigdy jeszcze tam nie dotarłam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 predzej ja zmienie LAFIRYNDE jednaGeneralicja spokój mi tam, mam propozycje zmien na Yamaszkę.Miałbyś to dziś byś latał z nami z Dizlami i Pavulonem po Goleniowskich drogach odwiedzając przyjaciół z ww. miejscowości.O jak było zaje... ścieTak szybko to ja do tej pory nie jeździłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 WITAJCIE :!: :!: Nie moge wejsc na naszą stronke :D :) ;) :D :D DLACZEGO :?: :D :D :D Zana ja tez tesknie, ale juz WIOSNA :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Eeee mi stronka dziala.Jakie mile zaskoczenie :( Zobaczylem swoj nick na stronce HALO SZCZECIN <wow>Juz sie nie moge doczekac wspolnego spotkania na plycie. ;] [ Dopisane: 19-02-2006, 12:23 ]Tak sobie czytam stronke i wyczytalem cos ciekawego:"Imię: Jacek Ksywa: Generał" ; "O mnie: To ja i moja Suzi ona mnie nie zawodzi i ma coś z kobiety, wyciąga kasę..." a ja na to ze 2 godziny dzis walczyłem za swoja SUZI i dalej sprzegło nie puszcza,krew mnie zalewa we wtorek walcze dalej Twisted Evil ,zadna baba(suzi) mi nie popsuje zabawy,predzej ja zmienie LAFIRYNDE jedna heheh ;] Dasz rade, glowa do gory :) O Hiszpan. Wiele razy widzialem Cie jak przez moja dzielnice przejezdzales (podjuchy) Strasznie dlugo jezdziles w tamtym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Tak szybko to ja do tej pory nie jeździłam. no nie mow mi ze prowadziłas? ,chyba jako plecak nie masz za duzo do powiedzenia ile konik poleci :) a jesli chodzi o YAMASZKE to wole zdecydowanie swoja SUZI pomimo jej kaprysow -plastiki mnie nie bawia sa tylko na prosta a ja wole miec MOTOREK a nie odkurzacz :lol: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no nie mow mi ze prowadziłas? ,chyba jako plecak nie masz za duzo do powiedzenia ile konik poleci a jesli chodzi o YAMASZKE to wole zdecydowanie swoja SUZI pomimo jej kaprysow -plastiki mnie nie bawia sa tylko na prosta a ja wole miec MOTOREK a nie odkurzacz POZDRAWIAM Wiosna "przyszła" i zaczęło sie wychwalanie sprzętów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam nadzieje ze nikt sie nie zezlosci jak tu skomentuje stronke. Ogolnie jest bardzo fajna. Moto-Gotowanie zawsze sie przyda, msle ze bardzo populany bylby temat drinkow ;] Jak ktos sie zna... Ja sie nie zglaszm bo nie posiadam wielkiego doswiadczenia ale pracuje nad tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi