Skocz do zawartości

Sprzedam JINCHENG KNIGHT JC50Q-8 1999r. - 1900zł

R0oy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

na sprzedaż mam motorower marki Jincheng Knight na licencji Hondy. (rocznik 1999)

Jest to najoszczędniejszy motor jaki kiedykolwiek widziałem, jego spalanie wynosi około 2 litrów na 100km.

Posiada 4 biegi, ma dość dużo mocy jak na swoją pojemność (49ccm).

Sprzedaje, ponieważ mam dwa inne motory poza nim i jest już dla mnie za mały.

Teraz może troszkę o malutkich uszczerbkach, mianowicie w motorze brak ładowania, być może wina regulatora napięcia, nie wiem nie znam się na tym. Jednak światła i inne elektryczne sprawy działają prosto z akumulatora, rozładowuje się, lecz co jakiś czas go ładuje i wszystko ładnie działa.

Drugą sprawą jest brak tylnej lampy i zgubiona tablica rejestracyjna. To nie moja sprawka, lecz poprzedniego właściciela... Nie kupowałem nowej, bo i tak nie jeździłem dużo na tym moto, nawet go nie przerejestrowywałem.

Ostatnim trzecim brakiem w moto jest rozwalony rozrusznik, jednak nie wnikam co w nim nie tak, moto pięknie pali od kopa.

Zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny: 511214479 lub gg:3564279

Cena jak mnie interesuje to 1900zł

Motor do obejrzenia w Ostrowie k/Jastrzębiej Góry, woj.pomorskie, powiat Pucki.

Edytowane przez R0oy