Bart3z Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Zobaczymy jak się będą sprawować :icon_mrgreen: Kupiłem je za 47zł, więc nawet jakby się szybko ścierały to co z tego... :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a ja myślę, że nie. Padany nie miałem, ale do najtwardszych nie należą.przeczytaj jeszcze raz, co napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Bez przesady - wszystko zależy niestety od tego, jak jeździsz. Ślizgami powinno się dosłownie "muskać" asfalt tuląc nogę do owiewki, a nie przycierać kolanem ile wlezie, byle tylko nim trzeć. Jak będziesz targał kolanem na siłę to faktycznie, slidery zjedziesz migusiem. Wystarczy jednak trochę wyczucia oraz inna technika i trwałość sliderów drastycznie rośnie, o czym się sam przekonałem. Podczas pierwszego sezonu troche bardziej aktywnej jazdy na torze zjechałem praktycznie do zera oba ślizgi. Podczas drugiego sezonu starłem może z 1/3, nawet nie. W obu sezonach ślizgi tej samej firmy, mniej więcej tyle samo wizyt na torze i (niestety) podobne czasy. Tyle mojego, bardzo skromnego doświadczenia, pewnie koledzy wyścigowcy będą w stanie coś więcej powiedzieć. Trochę masz w tym racji bo na początku chciałem tylko przytrzeć kolanem i jak już przytarłem to ciągnołem przez całą długość zakrętu, później jednak bardziej zacząłem wciskać moto aż zaczynają trzeć śruby w podnóżkach i slidery na butach a mniej na kolanie. Tylko muskając jak się przejedzie cały zakręt to już ich schodzi jak cholera. Następne kupię jakieś inne a nie Padany to będę miał jakieś porównanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Poza tym ja nie jeżdżę tak abym potrzebował jakiś extra sliderów :icon_mrgreen:Jak się rozkręcę i przestaną wystarczać to kupię coś lepszego... Slidery na butach mam przytarte :cool: enZo jak kupisz inne to czekamy na porównanie ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 moze takie http://www.moto-center.pl/produkt.php?cPat...fqhlt5hlpi7rie5 podlaczam sie do pytania Foksa macie namiary na iskrzace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodafelicia Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 w Larssonie na Połczyńskiej są ślizgi firmy Halvarssons. cena katalogowa 99 zł. napewno nie należą do najtańszych ale warto je chociaż obejrzeć z bliska :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi