Roksiu Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Troopers of Highways z Kędzierzyna-Koźla zaprasza wszystkich na zlot motocyklowy który odbędzie się w dniach 11-13 lipca 2008 r. w Ortowicach (trasa Kędzierzyn-Koźle - Gliwice).Zapewniamy wspaniałą zabawę - podobnie jak w roku ubiegłym z tym że będzie jeszcze lepiej.Napewno damy znać wcześniej o paradzie. Pogoda zamówiona , piwko , kapele i inne atrakcje.Rezerwujcie sobie czas i przyjeżdżajcie.Zapraszamy - TOHWięcej infomacji znajdziecie w terminie późniejszym tutaj na forum lub na stronie klubowej : www.toh.plPozdrawiam all - Piotr Leśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ekipa z olesna wpadnie zajrzec co w trawie piszczy pozdrawiamy burn out power team olesno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) WitamW końcu Rybnik to rzut kamieniem od Kędzierzyna i wiem że sporo wiary motocyklowej było w ubiegłym rokna naszym zlocie-więc i tutaj daję ten post.Troopers of Highways z Kędzierzyna-Koźla zaprasza wszystkich na zlot motocyklowy który odbędzie się w dniach 11-13 lipca 2008 r. w Ortowicach (trasa Kędzierzyn-Koźle - Gliwice).Zapewniamy wspaniałą zabawę - podobnie jak w roku ubiegłym z tym że będzie jeszcze lepiej.Napewno damy znać wcześniej o paradzie. Pogoda zamówiona , piwko , kapele i inne atrakcje.Rezerwujcie sobie czas i przyjeżdżajcie.Zapraszamy - TOHWięcej infomacji znajdziecie w terminie późniejszym tutaj na forum lub na stronie klubowej : www.toh.plPozdrawiam all - Piotr Leśnik Edytowane 14 Lutego 2008 przez Roksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Sie ma! Byłem w zeszłym roku, co prawda dopiero od sobotniego popołudnia, ale miło wspominam zlocik :) Zostało mi nawet jeszcze kilka dukatówv :icon_mrgreen: Jak nic nie stanie na przeszkodzie , to pewnikiem stawię się i w tym roku, od piątku tym razem :flesje: Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 OTM PRUDNIK pojawi się na pewno.Pozdrawiamy Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Sie ma! Byłem w zeszłym roku, co prawda dopiero od sobotniego popołudnia, ale miło wspominam zlocik Zostało mi nawet jeszcze kilka dukatówv Jak nic nie stanie na przeszkodzie , to pewnikiem stawię się i w tym roku, od piątku tym razem siema Draco :biggrin: no ciekawe czy bedą te same dukaciki - a może sie nie kapną :wink: A Ty Roksiu- spoko dośc ludzisków sie zwali ,bo legenda o Ortowicach poszła jak burza :lalag: dobrze ,że to w lesie bo trza by było sie martwic ,że placu braknie - nawet kresowe wspominają i zapodaja ,że będą ale sie chyba spotkamy wczesniej na Zlocie w Rudzie Śląskiej(13-14-15 czerwca)- zapodałam to wcześniej wiec trza poszukać ,bo nie bede nabijać postów , wierze jeszcze w poczte pantoflową :lalag: no w końcu jakos musze wam sie odpłacic za to com u was zjadła i wypiła :) na inne miasta nie podaje osobnego tematu ,bo juz przy takim podawaniu - zblokowało mnie postowanie na duuuugi czas , chybam coś nacisła nie tak i tak długo mi w kompie trzymało a swoja droga po wygibasach u was nauczyłam sie boso chodzić na impry ,kto by co tydzień buty kupował :icon_razz: a szewc tez drogi a zreszta gdzie w dzisiejszych czasach znaleźć takowego a jeszcze jak u was w lesie :icon_razz: jak zaczne 13 w czerwcu u siebie,potem Zlot Klubu z Wrocka 27-ego ,potem4-ego lipca Łagów no i potem u Was :crossy: no i jakie buty takie tempo wytrzymaja ,tak więc dzienki współbalowcom u Was za pomysła :D co jedne buty to nie cztery :biggrin: Edytowane 27 Marca 2008 przez Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Troszkę więcej informacji.Termin zlotu coraz bliżej.Sie będzie działo.Pozdrawiam i zapraszam Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Roksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Lipiec coraz bliżej. Już czuć zlotową atmosferę.Więcej informacji o zlocie na stronie : www.toh.plPozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi