michael80 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 targi expo slabsze moim zdaniem niz w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Targi spoko tylko trzeba było utrafić na mniejsze tłumy. Romet mnie zaszokował, robią już chyba wszystkie rodzaje motocykli. Cieszę się że ta marka odżyła. Za rok też pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Targi spoko tylko trzeba było utrafić na mniejsze tłumy. Romet mnie zaszokował, robią już chyba wszystkie rodzaje motocykli. Cieszę się że ta marka odżyła. marka nie odzyla tylko montownia... to sa chinczyki ze znaczkiem Rometa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Targi spoko tylko trzeba było utrafić na mniejsze tłumy. Romet mnie zaszokował, robią już chyba wszystkie rodzaje motocykli. Cieszę się że ta marka odżyła. Za rok też pojadę. tylko skęcają i nic wiecej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marpik77 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dobrze, że się coś zaczęło dziać. :biggrin: Może za kilka lat będą robić jakieś swoje konstrukcje :flesje: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zapraszam do pierwszej pełnej relacji Z Motor Bike Show i do galerii - LINK. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi