szczeciniak Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Wszyscy się chwalą, to ja też się pochwalę :) Tydzień temu przywiozłem sobie z Niemiec pięknego Horneta z 2005r. bez jednej ryski. Maszynę kupiłem od gostka, który uzbierał za dużo punktów i pozbył się prawka, a kredyt trzeba było płacić. Tak więc... kolejny Hornet odbity z niemieckiej niewoli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 no gratulacje, kolejny hornet w naszym mieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeciniak Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 no gratulacje, kolejny hornet w naszym mieście ;) Hmm... jeździ już jakiś pomarańczowy po Szczecinie, czy mój będzie pierwszy? :) Byłoby miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi