batman21x Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich fanów dwóch kółek!! Nie bede sie za dużo rozpisywał poprostu handluje czesciami do motocykli jestem w stanie załatwic niemal wszystko i niemal do wszystkiego jesli chodzi o czesci mechaniczne: łancuch, zębatki, łancuchy rozrządu, uszczelki, klocki hamulcowe itd. itp. W razie jakich kolwiek pytan prosze dzwonic 722097541 lub pisac GG4384666 lub e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil26076 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja bym potrzebowal owiewke boczna prawa do HONDY NS1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman21x Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja bym potrzebowal owiewke boczna prawa do HONDY NS1witam!! no przykro mi bardzo ale zajmuje sie tylko czesciami mechanicznymi, i wyłacznie nowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKITA Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 A coś takiego jak ... króćce ssące ... do Hondy CBX ? możesz gdzieś znaleść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 napinacz rozrządu do CBR F2 w jakiej cenie by był i czy w ogóle by był ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi