niewidzialny-- Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 bwitam.mam na sprzedaż silnik cagiva freccia rok 89 z 2-letnim cylindrem i tłokiem (nicasle chromowane daje wieksza wytrzymałość na wysokie temperatury) silnik ma wał który był w 160-tce i jest w bdb stanie.jego osiagi wynosiły okolo 200km/h.wiem ze moze to sie wydawac nierealne ale naprawde tak jest, ma 7 biegów.mam tez inne czesci do cagivy za ktore chce symboliczna kwote bo wiem ze trudno z czesciami do tego motorka wiec nie bede dawał cen z kosmosu dlatego myślę że napewno sie godadamy ;) kontakt;517-899-574 lub gg 11459249 albo e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Co znaczy "nicasle chromowane"? Wał od 160 czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi