Riccardo Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie wiecie czy jest ktos w Wawie kto by przerobil/naprawil skorzane sakwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Zależy jaki zakres masz na myśli. Możesz spróbować u gościa na pierwszym piętrze w Hali Mirowskiej. Jest tam w pon, śr, pt. To telefon do niego, zadzwoń, pogadaj, popytaj: 601210428 PSfacet zajmuje się naprawami róznych rzeczy ze skóry i nie tylko. ciuchy, torby, plecaki, itp itd. Edytowane 6 Lutego 2008 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Zależy jaki zakres masz na myśli. Możesz spróbować u gościa na pierwszym piętrze w Hali Mirowskiej. Jest tam w pon, śr, pt. Chcialbym wywalic plastikowy tyl i spod bo maja wyprofilowania na amortyzatory i zalozyc plaski. Zeby bylo wiecej miejsca w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabelo_bb Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 idz do kolesia ktory zajmuje sie naprawa skorzanych ciuchow itd..... on CI nawet doradzi:D wiem bo juz swoja kurteczke przerabialem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 idz do kolesia ktory zajmuje sie naprawa skorzanych ciuchow itd..... on CI nawet doradzi:D wiem bo juz swoja kurteczke przerabialem.. No wlasnie - jakis dobry adres w Wawie? Najchetniej bemowo :) To sie kusnierz zdaje sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No wlasnie - jakis dobry adres w Wawie? Najchetniej bemowo :) To sie kusnierz zdaje sie nazywa. Riccardo dałem Ci właśnie namiary na kuśnierza. Zadzwoń, pogadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Riccardo dałem Ci właśnie namiary na kuśnierza. Zadzwoń, pogadaj. OK, dzieki, jakos mi umknal ten telefon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi