Dexio Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Hehe, jezdze przez to drogowe "cos" praktycznie codziennie z pracy na uczelnie i z powrotem. Ci co maja nieprzyjemnosc jezdzic tamtedy wiedza jaka to masakra, zwlaszcza po poludniu a to co sie dzieje w tym tygodniu jest tragiczne, gubia sie wszyscy, dzisiaj nawet panowie policjanci ktorych mijalem :biggrin: Niedlugo maja wlaczyc swiatla wiec moze sie cos poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Piszesz te brednie o konkretnym rondzie w Warszawie czy o rondach w ogóle?? Stary serio pytasz?? Widze że temat Cie przerósł:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tak - czasem wole zastosować się do przepisów niż do tego co się "opłaca" i lecieć wewnętrznym pasem niezależnie od tego gdzie chcę skręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tak - czasem wole zastosować się do przepisów niż do tego co się "opłaca" i lecieć wewnętrznym pasem niezależnie od tego gdzie chcę skręcić. A widziales to rondo w ostatniej wersjii bohomazów które drogowcy tam wykonali czy tak tylko madrzysz sie dla zasady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wybieram bramkę numer dwa, bo odnosiłem się do wypowiedzi Bartecka. Ale chyba się przejadę popatrzeć skoro budzą one w Tobie tak silne emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wczoraj kilka razy je przejechałem i stwierdzam że maxymalnie przekombinowali ale tragedii nie ma. Wiadomo. Sygnalizujesz zamiar zmiany pasa ruchu,zmieniasz pas uprzednio stwierdzając że nikomu nie zajedziesz drogi i nie wymusisz pierwszeństwa. Proste co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi