browar-881 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 HEAD HUNTERS MC Gdańsk, zaprasza na imprezę dla wszystkich motocyklistów. Impreza odbędzie się 15.02. o godzinie 21.00. w klubie VELVET (dawne METRO) Gdańsk, ul. Miszewskiego 12/13. Wiecej info na stronie HEAD HUNTERS MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Widziałam ogłoszenie na portalu trójmiasto.pl. Niestety przypadki losowe spowodowały, że nie mogłam sie pojawić :buttrock: Browar-881, czekam na twoją wyczerpującą relację z imprezy! Mam nadzieje, ze velvet stanie sie takim fajnym miejscem spotkań motofanów. Zapodawaj info jak bedzie się coś działo w 3mieście. Pozdrawiam! Zozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browar-881 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 wkrótce zdjęcia z imprezy na naszej stronie, ale już dziś mogę zapowiedzieć, że kolejna impreza z cyklu MotoRock Party odbędzie się 29.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi