Unek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam, świeci mi sie kontrolka poduszki w volvo 440 1,8 . Czy ktoś wie jak skasować ten bląd? Druga sprawa poszukuję interfejsu serwisowego do tego silnika.Wszystkie dostępne są do modeli v/s 40 od 96 roku . U mnie jest silnik z renault 19 ( mono wtrysk).Moze ktoś wie jakiego inetefejsu szukać.Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Cześć. Zaloguj się na: http://www.volvoforum.pl/ tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. PS. Zapoznaj się z zasadami zakładania postów, tam moderatorzy strasznie na to cięci... PozdrawiamDarek Volvo 460 1.9 TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 a miales cos robione z kierownicą? może została uszkodzona taśma i w tyn momencie nie zrobisz prawie nic, chyba że masz wprawną rękę i dasz rade polutować :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam Unek Pierwsza sprawa, czy nie wozisz nic za przednimi siedzeniami tzn. jakieś rzeczy z tyłu za siedzeniem, czesto jest tak w tych samochodach, że jak jest zasłoniety przeswit po siedzeniem zapala się kontrolka poduszek. Jezeli to nie to sprubuj podjechać do jakiegoś serwisu i jak dobrze pogadasz to za niewielką połatą sprubują wykasować ten błąd. Jeszcze jedno zasadnicze pytanie, czy jesteś posiadaczem tego samochodu od dawna czy trafił do Ciebie niedawno, być może ktoś tam grzebał. Jak byś był w warszawie to mogę pomóc z diagnozą tej usterki mam jakieś zaprzyjaźnione serwisy, z których korzystam. Napisz coś więcej o tym jak to się stało, że kontrolka się zaświeciła to może coś zaradzimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam, dzieki za podpowiedzi. Okazalo sie , ze zerwana zostala tasma. Najwidoczniej przy ostatniej wizycie u mechanika( wyjmowal skrzynke biegów) nie zabezpieczyl drązków kierowniczych i sie naderwala .A później samo poszlo.Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi