p@blo Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) WitamPoszukuje zadbanego chopeperka. Bedą to moje pierwsze napedzane mechanicznie 2 koła więc interesuje mnie coś nie za dużego ale też żebym mogł pojeździć pare sezonów. Model nie jest dla mnie najistotniejszy, ważne żeby był niezawodny. Myślame o Virago 535 albo Savagu (tyle co wyczytałem na forum) ale nie jest to przesądzone. Dysponuje kwotą 7000PLN. Fajnie jakby oferty pojawiły się z Krakowa, Suchej Beskidzkiej i okolic... Edytowane 29 Stycznia 2008 przez p@blo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogi73 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 WitajMam coś co Cię interesuje Savage 650 z 1999 roku, w bardzo, podkreślam bardzo dobrym stanie, przejechałem nim osobiście ok 50 km i mogę go polecić, ma nowe opony, wymieniony olej, sakwy, dodatkowe 2 lampy z przodu. Kolor CZARNY (oczywiście)Jest do obejrzenia w krakowiemój numer 605 988 004ogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p@blo Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 WitajMam coś co Cię interesuje Savage 650 z 1999 roku, w bardzo, podkreślam bardzo dobrym stanie, przejechałem nim osobiście ok 50 km i mogę go polecić, ma nowe opony, wymieniony olej, sakwy, dodatkowe 2 lampy z przodu. Interesująca oferta ale nie na moją kieszeń :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesolek1307 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam! Mam na sprzedanie godnego polecenia czoperka oto link http://www.allegro.pl/item308047516_maraud...zerejestr_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p@blo Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam! Mam na sprzedanie godnego polecenia czoperka oto link http://www.allegro.pl/item308047516_maraud...zerejestr_.html Jakby to była małopolska to pewnie bym się skusił...a tak to troche brakuje czasu na wycieczki na pólnoc kraju...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi