kondziureq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Bmx GT Vertigo Sprzedam rower znanej amerykańskiej firmy GT. Model Vertigo uważany jako jeden z najlepszych i najbardziej udanych (w szczególności rama) modeli. Rower jest używany a jego stan oceniam na dobry. Jestem drugim właścicielem tego roweru, byłem z niego bardzo zadowolony lecz gdy podrosłem przestała mnie fascynować jazda na nim, dlatego również go sprzedaje. Charakterystyka roweru: -rama z cro-mo (chromowo molibdenowa) GT spawana na zewnątrz i od środka-mostek oryginalny GT-kierownica GT-siodło GT ale dość zniszczone, widać na zdjęciach-napęd GT-rower posiada oryginalny rotor co umożliwia obracanie kierownicy o 360 stopni-koła 48 szprychowe-waga ok 13,7 kg Dodatkowo do roweru dodaje:-4pegi-oryginalna oponę GT (używana)-linkę od klamek do rotoru fishbone (nowa)-nowy rotor firmy fishbone-wszystkie dokumenty-wieczną gwarancje na ramę jaką wystawia firma GT KONTAKT:GG: 8827178TEL. 788567725 NA SMSY NIE ODPOWIADAM MIESZKAM W TYCHOWIE k. KOSZALINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dawno sprzedany prosze nie pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi