barni69 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 witam !!!!jestem pierwszy raz na forum więc na początek pozdro dla wszystkich ;) mam pytanko gdzie w polsce mogę kupić hypercharger do shadow 1100 bo na allegro nie znalazłem a chciałbym takie cudeńko sobie sprawić. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 witam !!!!jestem pierwszy raz na forum więc na początek pozdro dla wszystkich ;) mam pytanko gdzie w polsce mogę kupić hypercharger do shadow 1100 bo na allegro nie znalazłem a chciałbym takie cudeńko sobie sprawić. :crossy:No to Pozdrowić :bigrazz: W WMW z Jasła mają na pewno (www.wmw.com.pl), tylko te ceny... ale moze po negocjacjach coś urwiesz z 1420 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 W OLESNIE W WWW.BTCUSTOMS.PL MAJA TANIEJ I SZYBCIE NIZ JASłO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni69 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No to Pozdrowić :biggrin: W WMW z Jasła mają na pewno (www.wmw.com.pl), tylko te ceny... ale moze po negocjacjach coś urwiesz z 1420 pln.dzięki serdeczne za pomoc !!!! sprawdze . do zobaczenia na drodze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witam !!!!jestem pierwszy raz na forum więc na początek pozdro dla wszystkich ;) mam pytanko gdzie w polsce mogę kupić hypercharger do shadow 1100 bo na allegro nie znalazłem a chciałbym takie cudeńko sobie sprawić. :smile:Witam Moge ściągnącCi z U.S.A. tylko czy chcesz KURYAKYNA ? pozdro :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Georg, widze, ze ten ktory wystawiles do xvs 1100 juz poszedl :P Skontaktuje sie z Toba w celu zamowienia i nabycia dokladnie takiego samego Kuryakyn hypercharger. A mozesz sciagnac jeszcze biale klosze do kierunkow? Poczekam na premie i dzwonie do Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni69 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam Moge ściągnącCi z U.S.A. tylko czy chcesz KURYAKYNA ? pozdro :cool: :icon_razz:powiem szczerze że innych nie widziałem ,jeżeli są to chetnie bym się dowiedział jaka cena za Kuryakyna również .tylko nadal się zastanawiam czy do shedow vt 1100 warto bo tam filtr powietrza jest pod siedzeniem,więc to tylko taki bajer bez żadnego efektu. :biggrin: Jeżeli wiesz coś więcej na ten temat to proszę o podpowiedźpozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sorrka , ja najpierw napisalem a potem zabralem sie za szukanie i efekt jest taki ,ze ladnych i "bajerowskich " chaegerow do 1100 Shadow NIE MA ! ! !Kuryakyn nie robi a o innych nikt nie wie pozdr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sorrka , ja najpierw napisalem a potem zabralem sie za szukanie i efekt jest taki ,ze ladnych i "bajerowskich " chaegerow do 1100 Shadow NIE MA ! ! !Kuryakyn nie robi a o innych nikt nie wie pozdr :biggrin:cześć georg,a możesz sprawdzić podobny temat do vn 1600 :icon_mrgreen: ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jest i zawsze bedzie ale czy do Nomada i podaj wiecej szczegolow o Tqwoim Rumaku (najlepiej na "priwa"pozdr :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam !!!!jestem pierwszy raz na forum więc na początek pozdro dla wszystkich :banghead: mam pytanko gdzie w polsce mogę kupić hypercharger do shadow 1100 bo na allegro nie znalazłem a chciałbym takie cudeńko sobie sprawić. ;) http://www.cyclesolutions.net/<?php%20e...quot;);%20?>pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 http://www.cyclesolutions.net/<?php%20e...quot;);%20?>pozdawiam Piekny jest ten adres ALE : trzeba znac " Amerykanski " i to jeszcze fachowy ! ! ! ! ! pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi