SR ROMAN Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Panowie i Panie z okolic Rybnika, szukam kontaktu z użytkownikami Drag Starów, jeżeli można to chciałbym dołączyć do elitarnej grupy społeczeństwa, która wybrała jednoślady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Panowie i Panie z okolic Rybnika, szukam kontaktu z użytkownikami Drag Starów, jeżeli można to chciałbym dołączyć do elitarnej grupy społeczeństwa, która wybrała jednoślady :lalag: Jeżeli chodzi o jednoślady to dobrze trafiłeś ... a jeżeli konkretnie o DragStara ... to Tu ich raczej nie znajdziesz :buttrock: .... przynajmiej ja nikogo nie znam z Rybnika kto by na takowym sprzęcie jeździł !!! :wink: :icon_exclaim: ;) :crossy: Byle do wiosny!! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR ROMAN Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Szczerze mówiąc, źle się wyraziłem, chodzi mi o jakikolwiek kontakt z użytkownikami motorów, korzystających z uroków jazdy na zloty imprezy, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Ja znam jednego z Drag Starem to chyba optyk z Placu Wolności ale on nie jest na forum. No witaj. Warto się poznać bo jak już nie będę mógł to też się na chopera przesiądę :icon_eek:) - bez urazy No i byle do wiosny !!! Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 CzołemZnam jednego gościa co jeździ Starem ale on nie jest Drag i ma 4 kółka :icon_razz:... ale spoglądaj w rybnickie wątki to się pointegrujemy przed sezonowo.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Szczerze mówiąc, źle się wyraziłem, chodzi mi o jakikolwiek kontakt z użytkownikami motorów, korzystających z uroków jazdy na zloty imprezy, itp. CZEŚĆ !! Jak nie jeżdżę z moją ekipą to bywam dość gęsto w Rybniku bo bardzo lubię jeździć po tym mieście i okolicach (mieszkałem za dobrych czasów w Leszczynach) jak kiedyś będę się wybierał to możemy się zgadać i :buttrock: polatać razem jak będziesz miał ochotę. pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Kolega ze Szczerbic ma Drag stara 650. Ja jeżdżę Hondą Shadow V750c2 NIKODEM - widzisz stary nie każdy kocha takie motocykle jak ty... Ja jeżdzę motocyklem (ami) od 17 lat i nigdy mi nie przyszło do głowy aby kupić inny motocykl niż chopper/cruiser. Szanujmy gust innych.Ja ciągle mogę :):):):) i na inny typ moto się nie przesiąde bo to MOJA miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam, Rybnik od Raciborza blisko. Do zobaczenia na trasie.Melin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi