Skocz do zawartości

Na ciepło nie chce palić

Kamsel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tak ci sie tylko może wydawac ale przysłuchaj sie temu uważnie

ale ułatwię ci to od jak dawna masz ten motor??????czy to jest nowy motor czy uzywany??????????

Odpisz mi na te pytania dotyczące tego motoru

A w tej chwili mogę ci napisać ze prawdopodobnie się tłucze tak przez to ze ta przepustnica powietrza która jest we filtrze zaczyna świrować bo jest tam taki głupi patent wystarczyło ze gdzieś skakałeś albo warjowałes na motorze i się tak stało. Pewnie po tym zaczęło ci się tak dziać co????

Ale na to mogę ci dokładnie odpisać jak mi jeszcze napiszesz ilu stopniowe jest ssanie na 2 czy 3 razy podejrzewam ze na 3

Moto mam już jeden sezon. Moto oczewiście używane kawa klx 250r. Ssanie 1 stopniowe. I nie wiem o jakej przepustnicy mówisz przecież w filtrze nic nie ma ;) tylko w gaźniku coś tam jest połączone z membarną. Stuki są tylko na śerdnich obrotach (być może że na wysokich nie słychać a są) na wolnych nie ma. Dziś ustawiałem gaźnik i mi sie wolne obr. znalazły. :D

motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06

Moto mam już jeden sezon. Moto oczewiście używane kawa klx 250r. Ssanie 1 stopniowe. I nie wiem o jakej przepustnicy mówisz przecież w filtrze nic nie ma ;) tylko w gaźniku coś tam jest połączone z membarną. Stuki są tylko na śerdnich obrotach (być może że na wysokich nie słychać a są) na wolnych nie ma. Dziś ustawiałem gaźnik i mi sie wolne obr. znalazły. :D

aha jeszcze jedno czy gdy sie tłucze i dasz mu gazu to tak jakby sie mułowato zbierał i ne wchodzi na odpowiednie obroty

aha jeszcze jedno czy gdy sie tłucze i dasz mu gazu to tak jakby sie mułowato zbierał i ne wchodzi na odpowiednie obroty

nie, wkręca się normalnie :D

motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06

słuchaj spróbuj zrobić tak: zapal go i spróbuj włączać i wyłączać ssanie jeśli nie będzie poprawy to popacz na gaźniku czy czasem ten cycek od ssania nie jest przez przypadek spięty

razem z wężykiem już się z takim przypadkiem spotkałem i dlatego po zagrzaniu zaczynał się tłuc bo jeździł cały czas na ssaniu . odkryłem to dopiero po pół roku od zakupu motoru motor był nowy ze sklepu i taka był spięty oryginalnie.

Jeśli by był to go odetnij a jeżeli niema to spróbuj go poruszać.