waldi16q Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Słyszałem i miałem takie zawieszenie od wskacza ono jest na 2 aluminiowych pułkach nie na pokrywce od góry ale zdecydowanie się różniło (te pułki są fajnie podatne na przefrezoanie pod 35mm na lagi od mz zdecydowanie lepsze i miększe ,mam właśnie taki patent do opchnięcia te pułki znaczy się :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 lagi od mz do lagow z tego crossika nie maja porownania !!! Mam etz 250 wiec wiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 wracam do tematu bo potrzebuje pieniedzy ... http://www.bikepics.com/members/motomysz9/72sport@/ tak wyglada motor .. Odpala , jezdzi do drobnych regulacji i dokonczen .Ile dacie okreslcie sie a bycmoze jedna z ofert wezme po uwage . Zaznaczam ze sam zaplon jest wiele wart niezawodny motoplat, podobny do tego z cz 125) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi