tuszaj Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ja mam w PZU full pakiet i moto z 2006 roku, płacę 902 zł, wycenili mi moto na 17000. A to jakiś specjalny pakiet? jakie zniżki? Bo mnie PZU przy wartosci moto 10k, wyliczylo skladke AC ponad 1,5k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 a widzisz, masz rację mam 60% zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 to i tak tanio wam wyliczyli... mi pzu za moje sv krzyknelo 3500 bo wiek .... a w alianz 1600 :D:D wiec wybor jest oczywisty Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 to i tak tanio wam wyliczyli... mi pzu za moje sv krzyknelo 3500 bo wiek .... a w alianz 1600 :D:D wiec wybor jest oczywisty wlasnie wlasnie , zapraszam! :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi