kempin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 POSZUKUJE HONDY CB 900 HORNET NAJLEPIEJ BEZWYPADKOWY :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stein Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 POSZUKUJE HONDY CB 900 HORNET NAJLEPIEJ BEZWYPADKOWY :bigrazz:czesc scigam moto z angli.napisz do jakiej sumy cie interesuje moto.pozdrawiam robert z grudziadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek: motoitalia.pl Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 POSZUKUJE HONDY CB 900 HORNET NAJLEPIEJ BEZWYPADKOWY :biggrin: Witam Cię serdecznie. Mam takiego horneta w salonie we Włoszech, mogę sprowadzić na zamówienie dla poważnego klienta. Motorek oczywiście bezwypadkowy, 2002r 35tyś km. Stan salonowy nowe opony zerowy przebieg. Motocykl ten nie ma najmniejszej ryski. 12 miesięczna gwarancja salonu. Specjalizuję się w hornetach 600. Moje perełki znajdziesz na allegro pod loginem BROCKERpOZDRAWIAM SERDECZNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motoitalia.pl Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 WitamKolejna, nowa propozycja: http://www.allegro.pl/item303521892_honda_...2_idealny_.html Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi