Łukasz S. Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam wszystkich.W moim Intruzie jest już odpowiednie ładowanie i motocykl odpala zawsze.Okazało się,że regulator jednak nie był zepsuty.Zrobiłem to co pokazyał fabio(post przesłał fido).Poprowadziłem osobny kabel prądowy z wyłącznika rozrusznika,bezpośrednio do regulatora,więc nigdzie prąd się nie gubi.Masę też poprowadziłem z innego miejsca do regulatora.Ładowanie obecnie wynosi do 14,7V.Co do dekompresatorów to naoliwiłem linki i rozkręciłem elektromagnes który pociąga linki i przesmarowałem go bo się klinował i ciężko chodził.Teraz chodzi lekutko i motocykl bez żadnych problemów odpala.Linka była odpowiednio wyregulowana.Dzięki wszystkim za opinie i podpowiedzi i zeczę długiego i udanego sezonu motocyklowego. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi