MYCIOR Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam tez sie wybieram na dzien dzisiejszy na 70% moge zabrac do busa 7 osob jak ugnieciemy to i 12 heheh, tzn - ty jako kierowca i jeszcze 2 do kabiny, a reszta na pake do ciemnicy :smile: :eek: ja tez chce jechac , ale narazie nic nie mowie bo u mnie to bedzie dopieo wiadomo w piatek przed... Jak cos to wsiąde w auto i sie zjawie. W sumie to planuje jechac tylko na Finał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wyscigi juz tuz tuz. Dopisywac sie szybko do listy to norwik wezmie busa. Jesli ktos zrezygnowal to tez niech da znac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak zwykle okazało się że pracuje zarówno w sobote jak i niedziele, ale nie wiem jeszcze w jakich godzinach mam nadzieje, że uda mi się wyrwać choć na chwile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja musze zrezygnować. Niestety.Czyli mnie i brata można wykreślić. sory i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widzę Pawełku że tradycyjnie zostaliśmy we dwóch jako najbardziej zagorzali fani i bedziemy musieli jechać sami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norwik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widzę Pawełku że tradycyjnie zostaliśmy we dwóch jako najbardziej zagorzali fani i bedziemy musieli jechać sami :icon_question:Jest nas trzech ja tez jade moge was zabrac jak Wam pasi to jade z sedziszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) dzieki chlopaki ze przynajmniej daliscie znac ze nie pojedziecie. my dwaj to niezli twardziele jestesmy :) nie?! norwik chetnie!! zadzwon do mnie to sie dogadamy juz tak na dokladnie 888 11 88 37 Edytowane 26 Stycznia 2008 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yhhh ja właśnie z kolejnych zajęć wróciłam:/ A jutro egzamin. Toteż nie wyszło w tym roku.Jak będziecie mieli jakieś foty to podzielcie się z biednymi. :) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pochwalcie sie wreszcie ten kto był jak było? I jak to wygląda? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 TAK BLISKO MIAŁEM I NIESTETY NIE MOGŁEM DOJECHAĆĆĆ :wink: JAKIEŚ FOTY POSIADACIE????? -------------------------SPRZEDAM--------------------- http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M642283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 nie moglem tam byc z powodow losowych wyniklych w ostatniej chili ;) ale za to ogladalem w TV. norwik a ty w koncu byles? pokaz cos jak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi