kamil kawasakiAE Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, mam małe pytanko do osób które znają się na silnikach Kawasaki. Znalazłem Kawasaki KLE 500 za atrakcyjna cenę, ale z zaciętą skrzynia na 1 biegu. Jeśli macie schemat silnika do tej kawy (lub GPZ, bo to sa chyba te same silniki). Albo wiecie co może być przyczyna tej awarii, to proszę o pomoc. Moim zdaniem jest to pęknięty wodzik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 WitamKawasaki KLE500 B1 05 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/pl/?d=MQP1KPW3pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil kawasakiAE Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wielkie dzięki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUPSKI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 mam skrzynie z gpz 500s w Dobrym stanie jak chcesz to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi