adam3143 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mam Junaka M10 na gaz. Jetem w trakcie budowania turbo diesla z M7. Czy ktos mial by wiedze na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 wiedzy ktora by sie przydala niestety nie mam , gadalem w tym sezonie ze znajomym ktory posiada golgwinga z instalacja lpg nie urzytkuje jej9 tzn lpg0 mowil ze sie nie sprawdza ale byl tez niezadowolony z mechanika i samego wykonania tej instalacji mowil ze ten mechanik zwalil mu pol goldasa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 LOL instalacja gazowa w motocyklu - a poco sie pytam ? Goldwinga ktory kosztuje klilkadziesiat tys zl gazowac , moze wlasciciela nie stac na paliwo ? KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 takich jak adam nazywa sie trollami.a jak nie wieie co to trolling,to poczytajcie na necie.KONIEC TEMATU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 LOL instalacja gazowa w motocyklu - a poco sie pytam ? Goldwinga ktory kosztuje klilkadziesiat tys zl gazowac , moze wlasciciela nie stac na paliwo ?mysle ze go stac jakie ma konto tego dokladnie nie wiem :icon_mrgreen: , ale zrobil to chyba dla ciekawosci moze zeby zobaczyc jak sie bedzie to uzytkować w sumie to sam nie wiem ale raczj nie ze wzgledow ekonomicznych :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi