Reaper Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 jak się to ściąga ?? zamiast sciągnoć to wysłałem tam coś :flesje: nie znam się na tym wogule ten RapidShere to jakaś magia dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 z rapisem nie ma problemu ale ostatni link jest wrzucony na serwer megaupload... wiec musisz miec porgram zainstalowany zebys mogl sciagac, przynajmniej ja tak mam i moze jeszcze jeszcze jakas inna metoda ale ja jej nie znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) z rapisem nie ma problemu ale ostatni link jest wrzucony na serwer megaupload... wiec musisz miec porgram zainstalowany zebys mogl sciagac, przynajmniej ja tak mam i moze jeszcze jeszcze jakas inna metoda ale ja jej nie znam;) Sprawdzcie rapget.....u niektórych działa ten programik na megaupload...i rapid....Mega jest tak zawalone...że to raczej cud...jak się udaje coś normalnie ze strony ściągnąć.....POZDRAWIAMPS.na Rapidzie-po otwarciu linka.....czekasz kilka sek...tyle ile Ci się pojawia w napisie nad nazwą serw.......po otwarciu kolejnego okna-wpisujesz kod podany wytłuszczonymi literkami-cyferkami.....i już się ściąga.... Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Heh. No dobra. A czy ma ktoś manuala do Z750 2005r ale w języku polskim :notworthy: Jeśli tak to niech zapoda linka lub podeśle na priv. Z góry dziękuję. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/UWAGAand33-N...d33-t84423.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/UWAGAand33-N...d33-t84423.html :lalag: :lalag: jaki ten świat jest skromny :wink: :clap: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi