Skocz do zawartości

schemat skrzyni mz es 250/0 lub 250/1

speedy19
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy ktoś posiada schemat skrzyni biegów do tego motorka?? podczas remontu rozebrałem silnik i po złożeniu okazało się że coś poknociłem.. przypuszczam że z wodzikami bo choinki są raczej dobrze złożone... Prosiłbym na mail [email protected]

Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć :) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.

Pozdrawiam!

Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy.

Pozdrawiam!

Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć :buttrock: Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.

Pozdrawiam!

Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy.

Pozdrawiam!

Mój mail to: [email protected]

dziękuję za pomoc właśnie brakuje mi 4 i nie wiem po któtej stronie wałka krzywkowego powinny być założone wodziki

i sorki za błedny mail

posiadam schemat instalacji elektrycznej i normy ustawienia zapłonu... jeśli ktoś potrzebuje proszę pisać na mail( prześlę skan)

Dzięki Hubert-Moto za pomoc... w razie niepowodzenia będę pisał. pozdrowienia

• 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...

Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć ;) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.

Pozdrawiam!

Pozdrawiam!

WYSŁABYŚ MI TO TEN SCHEMAT SKSZYNI I ZDJENCIA DO MZ 251 NA MAILA

[email protected]

POCZEBUJE SCHEMAT SKSZYNI. ZDJENCIA BO NIEWIEM JAK TEN GRZEBIEŃ USTAWIĆ I WODZIKI ??

• 4 miesiące temu...

Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć ;) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.

Pozdrawiam!

Pozdrawiam!

Witam posiadam mz es 250 z 1959 roku,i nie moge znależć wswzystkich biegów.Prosze meila jak prawidłowo ustawić ten grzebień.Oto mój adres [email protected]

z góry dziękuję.

• 1 rok później...