speedy19 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam. Czy ktoś posiada schemat skrzyni biegów do tego motorka?? podczas remontu rozebrałem silnik i po złożeniu okazało się że coś poknociłem.. przypuszczam że z wodzikami bo choinki są raczej dobrze złożone... Prosiłbym na mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć :) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.Pozdrawiam! Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy19 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć :buttrock: Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić.Pozdrawiam! Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy.Pozdrawiam! Mój mail to: [email protected]dziękuję za pomoc właśnie brakuje mi 4 i nie wiem po któtej stronie wałka krzywkowego powinny być założone wodziki i sorki za błedny mail posiadam schemat instalacji elektrycznej i normy ustawienia zapłonu... jeśli ktoś potrzebuje proszę pisać na mail( prześlę skan) Dzięki Hubert-Moto za pomoc... w razie niepowodzenia będę pisał. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam ! tak wpadlem na ten temat a wlasnie skladam silnik od ES 250 i tez prosze o schemat na [email protected] z gory dzieki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy19 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Przypadkowo znalazłem stronkę http://www.elektronika-motocyklowa.pl/motocyklowe_mz.html i postanowiłęm że w mojej mz zastosuję moduł stykowo tranzystorowy sts-116 o którym tam mowa. Proszę zajżeć i wyrazić na ten temat opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia85 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam..:) Potrzebuje schemat skrzyzni 4-biegowej do Mz 250.. Jeżeli ktoś posiada to bardzo prosze o przesłanie na mój e-mail..Dziękuje .. to mój adres : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz-etz-mz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć ;) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić. Pozdrawiam! Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy. Pozdrawiam! WYSŁABYŚ MI TO TEN SCHEMAT SKSZYNI I ZDJENCIA DO MZ 251 NA MAILA [email protected] POCZEBUJE SCHEMAT SKSZYNI. ZDJENCIA BO NIEWIEM JAK TEN GRZEBIEŃ USTAWIĆ I WODZIKI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaj69 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Skrzyni w MZ raczej nie da się źle złożyć ;) Jedynym problemem dla niektórych jest ustawienie grzebienia przesuwającego wałek krzywkowy. Ustawienie go w nieodpowiednim zębie powoduje zakłócenia w pracy skrzynie biegów i możemy niemieć jakiegoś biegu. Wysyłam Ci na meila schemat i kawałek skanu jak to prawidłowo ustawić. Pozdrawiam! Podaj poprawnego meila, bo wysłałem, ale wrócił ze stwierdzeniem, że nie ma takiego odbiorcy. Pozdrawiam! Witam posiadam mz es 250 z 1959 roku,i nie moge znależć wswzystkich biegów.Prosze meila jak prawidłowo ustawić ten grzebień.Oto mój adres [email protected] z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam :) Prosił bym o jakąś pomoc jak poprawnie złożyć skrzynie w mz trophy. Brakuje mi jedynki w tym momencie... moje gg 8992297 a e-mail [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tu masz wszystko ładnie pokazane krok po kroku co i jak, może sie przyda, mi pomogło :bigrazz: W innych częściach filmiku masz reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi