kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 dokładnie, dawaj foty. Gratulacje, niech furka ci służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wreszcie maialem chwile zeby pojezdzic po garazu i zrobic pare fotek tak wiec zapodaje link do zdjec mojej super nowej suki http://www.bikepics.com/pictures/1141421/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto misiek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) bardzo fajne moto miłem okazje się przejechać prawie takiego kupiłem ,ale wybór padł na xjr , v-strom był królem alp to mówi samo za siebie że jest to fajne moto gratulacje Edytowane 8 Stycznia 2008 przez moto misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ladniutka iskierka gratlacje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Szkoda że nie jest cały czarny :wink: Jeszcze raz gratulacje :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi