Janek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam. mam na oku tłumik IXILA, nie wiem tylko jaki to jest model (czy w ogóle jest oryginalny).Zastanawia mnie naklejka na tłumiku, na stronie głównej IXILa oraz na youtube naklejki IXILA są inne.Na tej stronie : http://www.motoakcesoria.com/index.php?ac=201&ci=1009 jest opis tłumików IXILA ale tez sa inne naklejki.Wiec mam pytanie co to za wydech :SILENCER Dostosowany do standardów europejskich.(normy EEC 97/24 i EEC 89/235). Głośność 80-82 dbA. RACING 45mm przelot pozwala na używanie tłumika do wyścigów amatorskich.Głośność 85-90 dbA. SUPER RACING 54 mm przelot, przeznaczenie do wyścigów.Głośność 90-95 dbA. ? Prawie wszystkie tłumiki mają napisy IXIL Silencer a ten nie?FOTKA TŁUMIKA IXIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 W mojej esfałce jest taka sama aluminiowa plakietka (nie naklejka jak piszesz) jak na fotce.Widocznie teraz jest inny wzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi