Reaper Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 mam kolesia który sprowadzi mi motor z Angli i właśnie z ubezpieczalni mówi że motory są jeżdzące i sprawne mówi że to jest kategoria D . mógł by mi ktoś wytłumaczyć na czym polega taki impotr i czy to są dobre motory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Dlatego są z ubezpieczalni bo nie opłaca się ich naprawiać , ale najwazniejsze aby miał dowód rej bo bez tego w polsce nie zarejetsrojesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 mam kolesia który sprowadzi mi motor z Angli i właśnie z ubezpieczalni mówi że motory są jeżdzące i sprawne mówi że to jest kategoria D . mógł by mi ktoś wytłumaczyć na czym polega taki impotr i czy to są dobre motory kategoria D - uszkodzone minimalnei lub po wandaliźmie.Uwazaj zeby nie wtopić - bo w ubezpieczalniach nie mozna odpalic moto przed jego zakupem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 MYCIOR motor sprowadzi mi koleś i tak jak on mówił to on będzie na chodzie i będe mógł sobie pojezdzić przed zakupem i sprawdzić tu w Polsce . moje zmartwienie to jakie muszę mieć papiery aby taki motocykl zarejestrować żeby mi nie wcisnoł wałka że bez prawa rejestracji jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 moje zmartwienie to jakie muszę mieć papiery aby taki motocykl zarejestrować żeby mi nie wcisnoł wałka że bez prawa rejestracji jest :biggrin: opcja szukaj działa - jest wszystko na FM polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nieraz dobre sprzęty są i w kategorii C, ale tylko dlatego że mają "już" np 10 lat i są dla nich stare :P Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Musisz mieć angielski dowód rejestracyjny i umowę kupno sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi