marius Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jaars, może jakieś foty podałbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibikos Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 No i w sumie zadnej rady jak zwiekszyc moc....VN 900 jest lzejszy od 1700 wiec co niektorzy wola 900 .Fajnie jak by ktos cos madrego napisal na temat zwiekszenia mocy a nie glupie rady zmien silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Witaj Zibikos! Na początku ktoś wpisał o hipercharger czy coś takiego. Mój kolega ma podrasowany jakąś elektroniką. Jeśli chciałbyś znać to zapytam. Mnie osobiście nie interesują aż tak bardzo te dodatki ponieważ jak widziałem to dupy nie urywa stąd moja wiedza skromna. pozdrawisam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi