p A q Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 zanim wybierzemy sie do czestochowy to pierwsze bedzie moto expo 1-3 luty 2008 :lalag: http://www.motocyklexpo.pl/index.php .kto sie na to pisze? ja pojade chyba pociagiem chyba ze uzbieramy pelny stan somochodu i pojedziemy razem bo wyjdzie taniej. no to zapisujemy sie na nieoficjalna liste a blizej kolo polowy stycznia prosze pisac do mnie na gg to opublikuje oficjalna :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A kto namówił Cię na Expo :D Ja oczywiscie jadę ale będe leciał polską koleją z Krakowa bo mam zjazd wtedy w sobote. Powinienem dotrzeć na ok 14-15 w sobotę. Proponuję zostać w warszawce na noc i w niedzielę dokończyć zwiedzanie i wrócic na wieczór do Rzeszowa. Mamy w Warszawie trochę znajomych więc napewno jakaś impreza sie skleci wieczorem w sobotę i ze spaniem tez nie powinno być problemu :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Wybieramy się gdzieś w sile 7 chłopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 hej Paq - taj jak zezmy gadali to Ja jade na 1000 i moj kupel tez powiedizl ze chetnie (ale do lutego jeszzcze troche czasu i jak nic nie wypadnie) , czyli jest nas 2 noi Ty 3 w drodze powrotnej zabieramy enZO czyli jest nas 4 - furka w dieslu jest juz. Ja w sumie mam wiecej chetnych i mam mozliwśc skołowąc busa na 9 osób. Z tym busem to bede wiedział dopiero dzień przed czy jest wolny czy nie. ale bus jest wolny raczej od soboty od 15 na 100%. jakby nas pojechało z 7 osób to i waha wyjdzie wporzo. :rolleyes: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 to fajnie ze juz sie konkretnie deklaruja ludzie. enZo mysle ze na 2 dni mozna jechac ale na EXPO wejdziemy tylko w jeden dzien bo po co 2 razy ploacic wjazd? jak bysmy jechali busem w 9 osob to ladna smiechawa przez droge by byla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ok, bilet 20 zł i w sobotę targi czynne od 10 do 18. Więc ja zrbię tak że oleję zajęcia w sobotę i wróce do rzeszowa w piątek w nocy i pojedziemy razem :icon_mrgreen: W ostateczności wyruszę z krakowa o 8 rano pociągiem do wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 furke 5 osobową juz mam noi stan tez full, jak ogarne busa to tez juz chetnych mam na miejscówki. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Sesja, sesja, sesja...Ale ja widzę, że ktoś tu może z Krakowa śmigać pociągiem?Także ze mną pewnie jak zwykle wszystko się okaże w ostatniej chwili. :bigrazz: http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi