Skocz do zawartości

MOTO EXPO 2008

p A q
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zanim wybierzemy sie do czestochowy to pierwsze bedzie moto expo 1-3 luty 2008 :lalag: http://www.motocyklexpo.pl/index.php .

kto sie na to pisze? ja pojade chyba pociagiem chyba ze uzbieramy pelny stan somochodu i pojedziemy razem bo wyjdzie taniej. no to zapisujemy sie na nieoficjalna liste a blizej kolo polowy stycznia prosze pisac do mnie na gg to opublikuje oficjalna :biggrin:

A kto namówił Cię na Expo :D

Ja oczywiscie jadę ale będe leciał polską koleją z Krakowa bo mam zjazd wtedy w sobote.

Powinienem dotrzeć na ok 14-15 w sobotę.

Proponuję zostać w warszawce na noc i w niedzielę dokończyć zwiedzanie i wrócic na wieczór do Rzeszowa.

Mamy w Warszawie trochę znajomych więc napewno jakaś impreza sie skleci wieczorem w sobotę i ze spaniem tez nie powinno być problemu :biggrin:

hej Paq - taj jak zezmy gadali to Ja jade na 1000 i moj kupel tez powiedizl ze chetnie (ale do lutego jeszzcze troche czasu i jak nic nie wypadnie) , czyli jest nas 2 noi Ty 3 w drodze powrotnej zabieramy enZO czyli jest nas 4 - furka w dieslu jest juz.

Ja w sumie mam wiecej chetnych i mam mozliwśc skołowąc busa na 9 osób. Z tym busem to bede wiedział dopiero dzień przed czy jest wolny czy nie. ale bus jest wolny raczej od soboty od 15 na 100%.

jakby nas pojechało z 7 osób to i waha wyjdzie wporzo. :rolleyes:

pzdr

to fajnie ze juz sie konkretnie deklaruja ludzie. enZo mysle ze na 2 dni mozna jechac ale na EXPO wejdziemy tylko w jeden dzien bo po co 2 razy ploacic wjazd? jak bysmy jechali busem w 9 osob to ladna smiechawa przez droge by byla :)

Ok, bilet 20 zł i w sobotę targi czynne od 10 do 18. Więc ja zrbię tak że oleję zajęcia w sobotę i wróce do rzeszowa w piątek w nocy i pojedziemy razem :icon_mrgreen: W ostateczności wyruszę z krakowa o 8 rano pociągiem do wawy.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...