marian00 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam, moj problem wiaze sie z tym ze niedawno kupilem moto w USA na pewien znajomy komis, i mam takie pytanie czy bedzie problem z leasingowaniem motocykla??Motocykl jest z 2007 roku!!!!Z gory dziekuje i pozdrawiam marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Cześć.Ja mam Valcię z 1999 roku, sprowadzoną z USA i nie było problemów z leasingiem. Jedyna niedogodność w moim przypadku, to konieczność wysokiej pierwszej wpłaty, ale to jest związane z wiekiem motocykla. W Twoim wypadku nie powinno być żadnych problemów. Bodo Jeszcze jedno, od motoru VAT odlicza się tak samo jak od samochodu osobowego. Bodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Aha spoko dzieku bardzo!! Bo koles ktory zalatwia mi moto w Usa napisal ze f. vat z Usa nie moze byc podstawa do leasingu ale przeciez ja kupuje na komis i pozniej dopiero do leasingu!! A w jakiej firmie masz leasing!!?? Edytowane 4 Grudnia 2007 przez marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi