enZo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Strasznie duzo tu agresywnych aluzji, egoizmu, nietolerancji i bledow ortograficznych. Az sie nie chce odpisywac... :biggrin: Poprostu ja kocham motoryzację w czystej nie zmiennej formie która śmierdzi, hałasuje, degraduje środowisko naturalne i jest niebezpieczna :P Nie choodzi o nie tolerancję tylko myślałem że jest więcej takich wielbiceieli "starej szkoły" i ktoś poza nowakiem też mnie poprze w walce z komputerami, ale widzę że się nie uda ;) Szanuję to że większość che mieć ABS i inne cuda. Kazdy ma prawo wybierać co chcę. Chciałem się dowiedzieć w jaką stronę zmierzają wasze upodobania i jaka będzie przyszłość seryjnego ABSu. Ale widzę że jednak będzi seryjny pewnie już nie długo w każdym moto jak ogólnie bedzię takie poparcie społeczne. Więc mam nadzieję że jak już się tak satnie to powstaną także firmy tuuningowe dla takich "staro myślących jak ja" i będzie się można pozbyć w nich serii :P Te zabawki napewno ratują życie ale dla mnie jakoś odbioerają to co w moto najfajniejsze. To trochę jak seks z prezerwatywą, niby to samo, ale zupełnie co innego :wink: :biggrin: Ale wiadomo, bezpiecznie :smile: Za błędy ponoć na tym forum aż tak nie ścigają jak na innym :wink: Piszę szybko i pewnie pora zainstalować wtyczkę do przeglądarki sprawdzającą pisownię ;) Off top wyszedła zaje***sty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 od komp. to sie odczep bo to moj chleb :D abs zawsze mozna odlaczyc spokojnie, ja na pewno nigdy w moto nie bede jezdzilem z abs czy asr. purfe fun & adrenaline , a kto nie czuje sie na silach niech sobie jezdzi z tymi wszystkimi wynalazkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi