wojtas77 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mi ewentualnie by pasowala druga polowa maja, ale jeszcze nie mam pewnosci co do urlopu, a noi jakies dziewczyny by sie przydaly co by sie nie nudzic :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 także będę śledził ten wątek do świebodzina nie mam daleko więc problemu nie będzie :buttrock: Oby tylko żadne plany sie nie pokrzyżowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jakieś nowe info?? :smile: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Nie ma jak zimowe plany, latem nie zawsze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Sprawa wyglada tak lecimy nad morze na poczatku czerwca jednak na weekend od piatku do niedzieli. Zobaczymy ile zrobimy Km. Ja + kolega odemnie na bank. Reszta jest nie pewna. Dokladna data jest jeszcze nie znana bo nie wiem jak tam egzaminy w szkole przypadna. Mielismy jechac dalej ale lecimy na Chorwacje w lipcu i trzeba troche ukrucic wydatki. Jesli ktos jest na bank chetny to dajcei namiary i odezwe sie ze szegolami. Edytowane 21 Maja 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Mniej więcej: Świebodzin - Świnoujście= 254 kmŚwinoujście - Kołobrzeg = 110 kmKołobrzeg - Hel = 260 kmHel - Puck - Krynica Morska = 135 Km w jedną strone jakies - 800 km. Termin do ustalenia, oczywiscie nie musymy sie trzymac sztywno trasy. Jacys chetni ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi