KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Sprzedaje z powodu kończącego sie Leasingu na firme:http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3827778 dla Forumowiczów duża zniżka :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tak dokładnie opisałeś sposób podrobienia książki serwisowej, że nie wiem czy ktoś kupi od ciebie te bryczke :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tak dokładnie opisałeś sposób podrobienia książki serwisowej, że nie wiem czy ktoś kupi od ciebie te bryczke :P :crossy:Nie ode mnie tylko od firmy :P A bryczka jest ok, można to sprawdzić :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi