nufry Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 2 L Petrygo kosztuje u mnie 15 zł, tak więc nie duże pieniądzę więc można wymienić. Pytanie tylko czy nie zaszły już jakieś nie odwracalne reakcje, bądź jak je usunąć. Niech się wypowiedzą mądrzejsi bo ja nie miałem nigdy takiego problemu jeszcze. Może należy czymś wypłukać układ chłodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Najważniejsze zebyś wlał płyn taki żeby Ci chłodnicy nie zżarł :icon_razz: ja mam wlane petrygo i świetnie daję radę w mojej turystycznej kawie :icon_twisted: Petrygo jest niebieski, jest to płyn do chłodnic aluminiowych. Ale możesz kupić coś lepszego w zależności od moto, w sumie do motocykla nie wiele wchodzi tego płynuNo ja mam właśnie chłodnice alumiową.A płyn ten co mam w mojej dt 50 to właśnie petrygo bo mam tego butelke i taki sam kolor ma ten w chłodnicy.Mam nadzieje że mi nie zeżre chodnicy.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi