Zanshin Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 tez myslalem o zakupie rekawic streetfigher ale jesli mam wydac 300zł to wole jezdzic w starych, z ktorych jestem zadowolony...przemysl moze kupno kurtki skorzanej http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=2294 bardzo fajnie wyglada... w sumie jakbym wiedzial ,wtedy kiedy kupowalem textylna, ze sa takie modele to za pewne kupilbym skorzana... Jeździłem już w ramonesce i tekstylu hein gericke'a pro sport...ostatnio kupiłem sobie właśnie te cudo bije wszystko w czym do tej pory miałem przyjemność jeździć jak dla mnie nawet kurtkę daines'a która jest o 200zł droższa..Wygląda jak zbroja i chroni jak zbroja, wykonana z grubej skóry, membrany, jest w niej ciepło w trakcie jazdy jak zejdziesz z moto i posiedzisz gdzieś to może ci sie chłodniej zrobić, jeździłem w niej przy 6stopniach i naprawde bomba, kurtka wprost niebywała, jakość adekwatna do ceny a może nawet więcej... Polecam przyoszczędzić i kupić komplet skórzany bezapelacyjnie :icon_rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dupa spodnie juz mam textyla... a nad kurtka pomysle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 o rekawiczkach ktos cos powie?? bo bajzel juz niedlugo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi