pakus Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no tak zakładałem inny moduł ale z montażem nie miałem problemu ponieważ w mtx kont wyprzedzenia zapłonu jest praktycznie taki sam wystarczy zwiekszyc odstep na świecy i chodzi... wtyczka nie była taka sama ale to nic nie zmienia bo w mtx sa takie same kolry przewodów w wiazce co w ns1.... a teraz to mi jedynie czemu nie chodzi na oryginale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 wystarczy zwiekszyc odstep na świecy No to teraz zmniejsz odstęp na świecy lub kup nową świece... www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jakis miesiac temu jak miałem jeszcze sprawny motor( jezdził na module mtx) zakładając chyba dobry oryginalnly moduł zapłonowy strzelał w wydech.. wiec stwierdziłem ze moduł jest zepsuty wczoraj sprawdziłem go u kumpla w jego motozre dziłał poprawnie.. czym to było spowodowane... pytam sie bo w sobote bede dłubał przy motorku wiec chce wiedziec co zrobić jak by sie działo po załozeniu tego dobrego modułu... Dzieki Pozdrawiam...:smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) jakis miesiac temu jak miałem jeszcze sprawny motor( jezdził na module mtx) zakładając chyba dobry oryginalnly moduł zapłonowy strzelał w wydech.. Wyregulować zapłon Edytowane 16 Listopada 2007 przez WLD_Wlodi www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 w tym motorze ustawienie zapłonu jest tylko jedno,,,,, jak nie nzasz sie na tym to po co sie oddzywasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 temat uważam za zamkienięty powodem była spalona cewka ( skróciła swój zwój od około 70% i na wolnych obrotach nie było wystaczającej iskry....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi