yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja też jestem za mazurami, albo bieszczady :flesje: obojętnie wyjechac w piątek rano, wrócić w niedziele wieczorem, spac w namiotach, jakies ognisko itp, itd.... solina,solina,solina ;) :clap: :clap: no kiecki i pantofelkow to ja juz nie kupujeteraz dla mlodego musze nowe komono kupic na karateale dam rade Nie kupuj mamy nówkę :clap: ;) ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Gośka, Yano w piatek po treningu jestem z :flesje: :flesje: po tą nówkę :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Gośka, Yano w piatek po treningu jestem z :flesje: :icon_mrgreen: po tą nówkę :notworthy: :notworthy: :notworthy: Oki już czeka :clap: :banghead: Ja też :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Witam,Bieszczady - pomysl rewelacyjny.. wybieram sie tam wiosna...swieze asfalty, jest gdzie jezdzic i pochodzic po Poloninach..Proponuje wyjazd w czwartek rano, w niedziele powrot.. Taki wyjazd mialem jesienia..czwartek droga w piatek lazenie po bieszczadach w sobote i niedziele w siodelku. Pzdrwm,Alex Edytowane 20 Listopada 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A co myślicie Katyń ,Miednoje w Maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 swieze asfalty, jest gdzie jezdzic i pochodzic po Poloninach..Proponuje wyjazd w czwartek rano, w niedziele powrot..srednia V-MAX to ile bo niestety plastiku nie kupilem :buttrock: A co myślicie Katyń ja tam jestem za :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurcze juz nie moge sie doczekac tych dłuzszych wyjazdow jakby wypaliły :D tylko zeby wszystko zaliczyc bede musiala na wakacje zrobic sie bezrobotną :flesje: :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurcze juz nie moge sie doczekac tych dłuzszych wyjazdow jakby wypaliły ;) tylko zeby wszystko zaliczyc bede musiala na wakacje zrobic sie bezrobotną :flesje: :buttrock: ;) Po co od razu bezrobotną ??? Dobry sponsor i dawaj :crossy: :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Po co od razu bezrobotną ??? Dobry sponsor i dawaj :flesje: :D :P :icon_eek:wezme mojego plecaczka ze soba w zamian całą trase pełen bak,bo przeciez w dwojke wiecej spali :wink: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 wezme mojego plecaczka ze soba w zamian całą trase pełen bak,bo przeciez w dwojke wiecej spali :wink: :icon_eek: Każdy weźmie to co lubi :flesje: My z Goyą mamy sakwy :wink: no i puki co 2 kule :D :P :icon_eek: nie ma to jak komplecik :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Każdy weźmie to co lubi :icon_eek: My z Goyą mamy sakwy :flesje: no i puki co 2 kule :D :P :icon_eek: nie ma to jak komplecik :crossy:no to crash pady masz załatwione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam,Mariusz nie wiem jaka u Ciebie V-max..na nowym motorku..ja na swoich plastikach 90 w terenie niezabudowanym..po winklach 80 km/h:D pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a no to spokojeszcze nie wiem jak te winkle bede bralbo zawsze cienkie kolo z przodua teraz lacz konkretny ale jak Yano powiedzial zrobisz 1500km i juz zamykasz moto na zakretach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Ja z zamykaniem mam jeszcze problem,moze dlatego ze gs'a zaczełam dojezdzac od pazdziernika wiec blokada psychiczna,ze nawierzchnia mozezrobic psikusa :) ale wszystko przede mna ;) Edytowane 20 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kinga damy rade, ja tez nie wiem czy potrafie opanowacmoja nową bestie, najwyzej z tylu bedziemy ;) Alex jak z sobota, na barke sie wybierasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi