mikgar Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 cześć! wiem, że takich akcji jest wiele... http://www.nowysacz.pl/index.php?p=3&p2=47...reader&wid=2511 :icon_evil: ale tym razem to dziecko mojej dobrej koleżanki, więc po prostu nie moge przejść obok tego obojętnie i nie napisać o tym tutaj. Jeśli ktoś ma, jest w stanie sie pofatygować i przelać choćby symboliczną kwote to z góry dziękuje! Pozdrawiam. Przekażcie również dalej jeśli to nie problem... nie chce pisać po całym forum. Adminów przepraszam za zaśmiecanie, ale w tym przypadku inne rzeczy są dla mnie ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Wszystko ''fajnie'' tylko nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 przepraszam, faktycznie jest dział S.O.S ale poczułem sie członkiem braci Cruiser/Chopper więc odruchowo napisałem tutaj. Jeśli admin przeniesie, dziękuje i przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi