wrath Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Znalazłem na allegro taką oferte: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17086082 Cena jakby troszeczke niska co?A poza tym to okrutnie mi sie ten sprzęcik podoba... Jeśli możecie się jakoś na ten temat wypowiedzieć byłbym very zobowiązany. Dodam tylko że chozzi o moje pierwsze moto :roll: Z góry dziękuję i pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 nie wiem nic o tym sprzęcie ale jeżeli pozwolisz udzielę Ci rady :( - weź do ręki Dizmara i GM i poszukaj jakie są ceny tego moto i porównaj,- spytaj na 4um czy ktoś z okolic tego kolesia mógłby skoczyć i oglądnąć moto (na zdjęciu nie można zobaczyć czy nie ma żadnych dziwnych wycieków, itp.),- nie sugeruj się tekstami w stylu, 4,2 s do setki :wink:, albo na "światłach wycina wszystko", pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrath Opublikowano 23 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Jeśli chodzi o ceny to sprawdzałem na mobile.de i są porównywalne (łącznie z kosztami sprowadzenia) więc to chyba jest w miare normalna cena. A co do 4um to chyba rzeczywiście tak zrobię... tylko chcę to zrobić tak, żeby ten koleś co chce tą Honde sprzedać nie dowiedział się że się na nią czaje :wink: Dopiero po sprawdzeniu tego sprzęta zaczne myśleć co dalej z tym zrobić. PS. Nie sugeruję się za bardzo osiągami :( Dzięki za rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jac Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Znalazłem na allegro taką oferte: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17086082 Cena jakby troszeczke niska co? A poza tym to okrutnie mi sie ten sprzęcik podoba... Jeśli możecie się jakoś na ten temat wypowiedzieć byłbym very zobowiązany. Dodam tylko że chozzi o moje pierwsze moto :roll: Z góry dziękuję i pozdrawiam 8) Cena rzeczywiscie nie jest zbyt wysoka' date=' ale i sprzet dosyc leciwy. Tak na obrazku to raczej trudno cos dociec, czy jest ok, czy nie, szczegolnie, ze moze byc sprzed kilku lat (zdjecie znaczy). Malowanie wyglada w kazdym badz razie na oryginalne. Sam motocykl byl omowiony jakies 1 - 1,5 roku temu w SM, w dziale sprzety uzywane wiec raczej poszperaj w archiwalnych numerach (a jak nie znajdziesz to daj mi znac, zejde do schowka i poszukam - moze cos znajde? 8O )O ile pamietam sam sprzet zebral dobra ocene, jako trwaly, niezawodny (bo to Panie honda jest :( ) i calkiem, calkiem zwawy.A garstke relacji znajdziesz tutaj:http://www.umgweb.com/0hcbx750.htmtylko, ze nie "po polskiemu", ale jak Ci zalezy to dasz rade :wink: .Pewna recenzja motocykla jest wypowiedz jego uzytkownika :arrow: "...I didn't find anything that was easier to ride, plenty had more sensitive brakes and only the CBR was as comfortable for long trips..." - w sumie zadziwiajace, jak na sprzeta sprzed dwoch dekad.pzdr, Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi