tomulus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja dotarłem do domu krótkimi skokami bo coś moto się kumplowi rozbrykał. Pogoda popołudniu była idealna więc po drodze jeszcze grillek. Najważniejszy wniosek z wyjazdu, musze znależć klakson-rżenie konia bo robił furrorę :) PS Mc007 Ty uważaj na ochroniarza w biedronce w oleśnie bo jak podjechaliśmy to wyskoczył i myślałem ze nas po dupach wycałuje. Podejrzany jaki :lalag: s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 jakiś pechowy ten wyjazd był, przynajmniej jeśli chodzi o sprzęty. Ale tak widocznie miało być. Pozdrawiam update: przed chwilą na tvn turbo było info o zlocie. I na koniec byłem pokazany ja moj kuzyn i chyba tomulus :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 update: przed chwilą na tvn turbo było info o zlocie. I na koniec byłem pokazany ja moj kuzyn i chyba tomulus :-) Nareszcie nareszcie jestem sławny :) Z góry przepraszam za off-a ale ten temat jest na tapecie. Pomyślałem nieśmiało że skoro poprzednie nasze spotkania nie doszły jakoś do skutku lub doszły w bardzo ograniczonym gronie to trzeba nadal próbować. Chłopaki z forum rybnika organizują w najbliższy weekend w turawie kameralny zjazd. Koszty niewielkie bo w zasadzie tylko nocleg i to co weźmiemy ze sobą. Także można by sie podłączyć jeżeli nie mieliby nic przeciw, a nie sądze. W innym temacie planujemy wypad do czech kilku ludzi sie udziela wiec może dobrze byłoby sie poznac i piwko wychylić. Wiem wiem szkoła praca rodzina ale może sie uda. Co wy na to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy122 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Co do rozpoczęcia to bylo super :flesje: Tyle maszyn to jeszcze nigdy nie widziałem ;) Pogoda nawet dopisala :lalag: Kto nie byl niech żałuje ;P A z tym zjazdem to nie jest wcale taki zły pomysł ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jezeli bylaby w niedziele pogoda to bede jechal na bazar do wrocka, chce sie ktos dołaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tomulus jeśli nie będą mieli nic przeciw to ja się piszę:icon_twisted: Tylko z noclegiem bedzie gorzej bo w ten weekend noc mam już zaplanowaną:icon_mrgreen: ale spotkanie., poznanie się itp. to jak najbardziej:) pozdrawiam dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jesli wyrobie się jakims cudem ze studiami to pojawie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi